Montpellier – PSG ponturi pariuri 12.05.2021

Scris de Johnny12/05/2021

Prima semifinala a Cupei Frantei le va pune fata in fata pe Montpellier si PSG. Cele doua formatii se vor intalni de la ora Romaniei 22:00, iar partida va avea loc pe Stade de la Mosson. Acest duel se desfasoara intr-o singura mansa, iar invingatoarea o va intalni in marea finala pe Vallieres sau Monaco.

⚽ 1. Montpellier.

A avut un sezon bun, iar in Liga 1 Franta e clasata pe locul opt. Parcursul din Cupa Frantei reprezinta un bonus pe langa prestatiile solide din campionat. A ajuns aici dupa ce le-a eliminat pe Strasbourg, Olympique d'Ales, Chateaubriant si Perpignan. Toate aceste confruntari le-a jucat in deplasare.

In acest sezon a jucat foarte ofensiv, iar partidele sale au fost pline de spectacol. Precedentele sase confruntari s-au incheiat cu goluri marcate in ambele porti. A pierdut doar unul din ultimele sase meciuri de acasa, iar in acest interval a avut patru confruntari cu minim doua goluri marcate.

Mollet si Savanier vor reveni amandoi in primul 11 dupa ce au fost suspendati. Bertaud e in continuare accidentat, astfel ca Le Tallec va fi titular intre buturi.

⚽ 2. PSG.

Vine dupa un meci care i-a cam distrus sansele sa cucereasca titlul in Ligue 1. A obtinut doar un 1-1 pe terenul lui Rennes, iar cu doua etape ramase de disputat se afla la trei puncte in urma lui Lille. Saptamana trecuta a fost eliminata si din Champions League, acolo unde a ajuns pana in faza semifinalelor.

Cupa a devenit prioritara, astfel ca ma astept sa atace acest meci cu cele mai bune resurse. N-a avut probleme in fazele anterioare si le-a invins la 0 pe Caen, Brest, Lille si Angers. Are zece victorii consecutive in aceasta competitie si bineinteles este chiar castigatoarea en-titre.

Mbappe revine dupa o suspendare, insa Kimpembe, Herrera si Verratti n-au de data aceasta drept de joc. Verratti oricum s-a si accidentat la genunchi si s-ar putea nici sa nu mai joace in acest sezon.

⚽ 3. Montpellier – PSG intalniri directe.

PSG a castigat la minim doua goluri diferenta ambele meciuri din acest sezon. In aceste conditii, as zice ca 2 solist este pontul zilei la pariuri.

⚽ 4. Montpellier – PSG echipe probabile.

Montpellier (4-2-3-1): Bertaud – Sambia, Congre, Hilton, Cozza – Ferri, Savanier – Laborde, Mollet, Mavididi – Delort.
PSG (4-2-3-1): Rico – Florenzi, Marquinhos, Diallo, Bakker – Gueye, Paredes – Sarabia, Rafinha, Neymar – Mbappe.

⚽ 5. Montpellier – PSG cote pariuri.

Cota la sub 4.5 goluri este destul de mare la acest meci, de 1.36. Pentru un egal la pauza avem cota de 2.65 la Betano.

⚽ 6. Montpellier – PSG ponturi pariuri.

Montpellier – PSG ponturi pariuri

PSG este o echipa ranita, pe cale sa piarda un al treilea trofeu in interval de o saptamana. Totusi, la valoarea lor, cred ca parizienii nu-si permit acest lucru si sunt capabili ca la sfarsitul sezonului sa cucereasca macar Cupa. Acestia intalnesc o echipa solida in aceasta semifinala, insa sa nu uitam ca in meciurile directe de campionat s-au impus fara prea mari probleme.

Pe Montpellier oricum a tradeaza apararea. Gazdele au luat goluri pe banda rulanta in acest sezon, iar acum au in fata din nou cea mai buna ofensiva din Franta. E clar ca mizez pe 2 solist, insa plusez si cu un interval de 2-6 goluri. De altfel ultimele sapte confruntari directe s-au incheiat in acest interval.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Montpellier – PSG
Pronostic: 
2 si 2-6 goluri
Cota: 
1.63 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
23 din 35
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+876
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: