Montpellier – Strasbourg ponturi pariuri 17.09.2022

Scris de Radu Oprea17/09/2022
1
2.60
X
3.45
2
2.75
Montpellier
Strasbourg
COTA PONT
1.47

Pe Stade de la Mosson se vor confrunta Montpellier si Strasbourg. O brigada care va fi condusa la centru de catre Jeremy Stinat va arbitra acest meci. In cele ce urmeaza vei gasi detalii si statistici interesante si un pronostic argumentat.

Montpellier

  • Situatia ei este una linistita intrucat se afla pe pozitia a 10-a si are 9 puncte adunate in 7 runde parcurse. In toate cele 7 dispute avute in acest sezon a marcat, insa doar in 2 dintre ele nu a primit gol, deci mai are de lucrat in defensiva.
  • Pana acum a avut evolutii de tip ori la bal ori la spital ea inregistrand 3 victorii si 4 infrangeri. Si pe teren propriu a fost la fel ea castigand in 2 randuri, dar avand si 2 esecuri. Cei de la Fortuna Bet se asteapta la un meci foarte echilibrat acum.
  • Nu se va putea conta pe Theo Sainte-Luce, Dimitry Bertaud, Christ-Emmanuel Maouassa, Stephy Mavididi si Pedro Mendes pentru ca sunt cu totii accidentati. Acestea sunt insa singurele absente din aceasta tabara.

Strasbourg

  • Intampina mari dificultati si de aceea este pe loc retrogradabil, al 17-lea si are doar 5 puncte dupa primele 7 etape. A inscris in 5 din cele 7 dueluri din acest sezon, insa doar intr-unul, cel mai recent dintre ele, nu a incasat gol.
  • Din pacate pentru ea nu a cunoscut gustul victoriei in aceste 7 partide, insa doar pe 2 dintre ele le-a pierdut. A fost in 3 deplasari si are 2 remize si un esec. Daca esti in cautare de ponturi fotbal azi de tip 1X2, eu nu iti voi oferi aici unul de acest gen.
  • Karol Fila, Gerzino Nyamsi, Thomas Delaine, Adrien Thomasson si Eiji Kawashima sunt pe lista jucatorilor indisponibili deoarece au niste probleme medicale. Nici Sanjin Prcic sau Maxime Le Marchand nu vor fi pe gazon pentru ca sunt suspendati.

Intalniri directe

Strasbourg a castigat cel mai recent duel, cu 3-1 pe teren propriu. Inainte de asta insa au fost 5 victorii ale lui Montpellier si un rezultat de egalitate. S-a impus ultima oara acasa cu scorul de 1-0 in Cupa Frantei.

Echipe probabile

montpellier

18:00

strasbourg

Omlin

F. Sacko

M. Sakho

C. Jullien

Cozza 

J. Ferri

Chotard 

Nordin

Savanier

Khazri 

Wahi

echipament bzc

M. Sels

Dagba

Pierre-Gabriel

I. Doukoure

A. Djiku

Lienard 

Aholou

Bellegarde

H. Diarra

H. . Diallo

Ajorque

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Gasesti la Fortuna o cota de 2.06 pentru gol Strasbourg in prima repriza.
Acelasi operator ofera o cota de 4.90 pentru fiecare echipa marcheaza minim 2 goluri.

Montpellier – Strasbourg ponturi pariuri

Sunt sigur ca ambele formatii se vor gandi la cele 3 puncte pentru a urca in clasament. Asadar, vor tinti victoria si cum sa o obtina altfel decat atacand, iar in aceste conditii eu cred ca vom asista la o partida foarte spectaculoasa.

Montpellier practica un fotbal extrem de ofensiv si nu o vad ca acum sa abordeze alt plan tactic. Savanier, Khazri sau Wahi au calitate in fata portii. A avut 7 meciuri in acest sezon si cu exceptia unui 2-0, in toate duelurile s-a inscris de minim 3 ori.

Strasbourg are in avantposturi fotbalisti care pot face diferenta. Ma refer aici la posibilii titulari, Diallo si Ajorque, dar si la Gameiro care ar putea veni de pe banca. A marcat dar a si primit gol in 5 din cele 7 intalniri din actuala stagiune.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Montpellier – Strasbourg
Pronostic: 
GG sau 3+
Cota: 
1.47 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: