Montreal Canadiens – Tampa Bay Lightning ponturi 02.07.2021

0

Am încasat fără prea mari probleme primele două tips-uri propuse din această finală. În momentul de față, Tampa Bay conduce la general cu scorul de 2-0. La jocul cu numărul 3 am ales să investesc într-un tips special.

Spre surprinderea mea, Canadiens s-a prezentat remarcabil în jocul secund din serie. Au reușit să trimită numai puțin de 43 de șuturi pe spațiul porții adverse, acesta fiind și cel mai mare număr de șuturi trimise de Montreal în acest sezon într-un singur meci.

Din păcate pentru ei, Vasilevski a făcut din nou o prestație excelentă. Albaștrii s-au impus într-un final cu scorul de 3-1. Într-adevăr, este o victorie ușor nemeritată, deoarece Montreal a dominat cap coadă acest joc.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Un plus pentru gazde este revenirea pe bancă a lui Dominique Ducharme. Acesta a fost îndepărtat din poziția de antrenor principal în seria cu Vegas Golden Knights, din cauza infectării cu virusul COVID-19.

Următoarele două jocuri din această finală se vor disputa pe Bell Centre. Nu este un avantaj foarte mare pentru Montreal, deoarece în Canada există în continuare restricții destul de drastice. Limita de spectatori ce pot intra în arenă este de 3500. În Tampa au fost peste 15000.

Gazdele nu se pot baza în continuare pe serviciile lui Jonathan Drouin și Tomas Tatar, doi atacanți de bază. În acest sezon, cei doi au împreună un total de 54 de puncte, 12 fiind goluri și 42 fiind pase decisive.

Despre Tampa nu prea mai am ce să mai menționez. Au una dintre cele mai solide apărări din ligă, medie de 2,60 goluri cedate pe partidă. Drept dovadă, în disputele cu Montreal au încasat doar două pucuri.

Într-adevăr, în mare parte este meritul lui Andrei Vasilevski. Acesta a evoluat în toate cele 20 de jocuri din play-off. Pornește cu o medie de 1,89 goluri cedate meci și un procentaj de 92,95% la salvări. Are 4 meciuri terminate în shoot-out.

Fulgerele pot intra pe gheață fără Alexander Killorn. Canadianul s-a accidentat în jocul precedent, iar în momentul de față, posibila titularizare a acestuia rămâne incertă. Are 50 de puncte obținute în sezon, 23 de goluri și 27 de pase decisive.

Andrei Cinculescu
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 50%
Castigate: 2/4
Inițial am dorit să merg pe victoria celor de la Tampa Bay, dar nu sunt foarte sigur că pot obține sweep-ul. Revenirea pe bancă a lui Dominique Ducharme și schimbarea locației m-au făcut să am mici dubii.


Am ales să merg pe linia de peste 0,5 puncte obținute de Brayden Point (jucătorul Tampei). Pe scurt, acesta trebuie ori să marcheze, ori să ofere o pasă decisivă. Point a avut parte de un sezon foarte bun.


A obținut un total de 71 de puncte, dintre care 37 au fost goluri și 34 pase decisive. Revenirea lui Kucherov în prima linie i-a scos și mai mult în evidență calitățile canadianului. În cele 20 de jocuri din play-off, Point a contribuit cu 23 de puncte.

Montreal Canadiens vs Tampa Bay Lightning (ora 03:00)
Pronostic: Peste 0,5 puncte Brayden Point Cota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here