Montreal Canadiens – Tampa Bay Lightning ponturi pariuri 05.07.2021

0

Din păcate, tips-ul propus la jocul 3 din finală a fost pierzător. Tampa a înscris numai puțin de 6 goluri, dar Point nu a reușit să contribuie decisiv la niciunul dintre ele. Mizăm și de această dată pe un pronostic special.

Tampa Bay este foarte aproape de aș pune în vitrină un nou trofeu. Au reușit să se impună în disputa precedentă fără niciun fel de probleme, scor 3-6. Astfel, scorul general din serie devine 0-3. Este greu de crezut că Montreal poate realiza o întoarcere miraculoasă.

În prima dispută, Tampa s-a impus cu 5-1. Habs nu a putut să-l oprească pe Nikita Kucherov, care a reușit să contribuie la 3 dintre goluri. În jocul secund, Montreal a făcut ajustările pentru a opri prima linie a fulgerelor.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Nu am stat să urmăresc întreg parcursul canadienilor din sezon, dar probabil a fost una dintre cele mai solide prestații din stagiune. Au controlat în mare parte jocul, dar din păcate pentru ei, tot Lightning a reușit să se impună, scor 3-1.

În disputa precedentă, puțin surprinzător, Montreal a reușit să-l învingă pe Vasilevski în 3 rânduri, dar a fost în zadar, deoarece apărarea a avut o altă prestație jalnică, terminând duelul cu 6 pucuri cedate.

Sunt foarte curios dacă Ducharme îl va schimba pe Price cu Allen. Price a evoluat în toate cele 3 jocuri de până acum, dar prestațiile sale au fost foarte slabe. A cedat 14 goluri, dintre care 6 au fost încasate foarte ușor.

Din punctul meu de vedere, Montreal nu merită să piardă la 0 această finală. În ultimele două dispute, alb-roșii au jucat destul de bine. Au reușit să trimită numai puțin de 78 de șuturi pe spațiul porții. Din păcate pentru ei, Tampa Bay îl are în net pe Vasilevski.

În acest play-off, Vasi a fost titularizat în toate cele 21 de confruntări. Deține o medie de doar 1,94 goluri cedate pe partidă, iar procentajul său la salvări este de 93,75%. Are 9 jocuri terminate în shoot-out, dintre care 4 au fost în fazele eliminatorii.

Andrei Cinculescu
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 50%
Castigate: 2/4
La jocul 4 din această finală am ales să investesc în linia de peste 1,5 șuturi trimise pe cadrul porții adverse de apărătorul canadienilor, Jeff Petry. Acesta a evoluat în 18 dintre cele 20 de confruntări din play-off.


A contribuit în acest timp cu 6 puncte, toate fiind sub forma de pase decisive. În întreg sezonul, Petry s-a aflat în linia a 2-a de apărare în 73 de rânduri. Deține o medie de peste 2,40 șuturi trimise pe poartă/meci.


În ultimele două dispute din seria cu Tampa, acesta a trimis 9 astfel de lovituri. Montreal este nevoită să practice un joc foarte ofensiv, asta pentru a mai putea spera la o întoarcere de scor miraculoasă. Linia propusă ar trebui să fie depășită fără probleme.

Montreal Canadiens vs Tampa Bay Lightning (ora 03:00)
Pronostic: Peste 1,5 șuturi pe poartă Jeff Petry Cota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here