Motor – Dinamo Bucuresti ponturi pariuri 21.10.2021

Scris de Florin198121/10/2021

Dinamo Bucuresti va merge in Ucraina pentru partida rundei a 5-a din faza grupelor Champions League, unde o va infrunta pe HC Motor. Intalnirea este una extrem de importanta pentru ambele formatii in vederea calificarii din grupa, daca esti interesat o poti urmari pe canalele Telekom Sport, Digi Sport 2 si Look Sport.

Motor

Campioana Ucrainei a avut un debut bun in grupa, victorie acasa cu Porto, 30-27, meci castigat gratie evolutiei de exceptie a pivotului sau, Viachaslau Bokhan, marcator a 8 goluri.

Urmatoarele 3 jocuri au adus tot atatea infrangeri ucraineenilor, dar nu a fost nimic surprinzator, calcule hartiei preziceau aceste rezultate in fata unor adversare precum Vive Kielce, PSG sau Barcelona.

Obiectivul sau principal ramane clasarea in Top 6 al acestei grupe si principalele contracandidate sunt Porto si Dinamo, in fata lusitanilor castigand deja.

Gintaras Savukynas are la dispozitie un lot alcatuit din jucatori proveniti din estul Europei: sarbi, ucraineeni, rusi si bielorusi. Pana acum in Champions League s-au remarcat Barys Puchouski si Aidenas Malasinskas fiecare cu cate 18 goluri.

Dinamo Bucuresti

Oaspetii lupta din greu pentru o clasare in Top 6 la finalul meciurilor din grupa, dar pentru a realiza acest obiectiv au nevoie de cel putin un punct in Ucraina.

Pana acum nu a castigat decat un singur joc din cele 4, chiar pe primul disputat acasa cu Vive Kielce si a fost foarte aproape de un rezultat pozitiv contra lui Porto, tot la Bucuresti.

Nu sunt probleme de lot in tabara cainilor, care au ajuns inca de miercuri in Ucraina si pentru prima data Xavier Pascual Fuertes poate arunca in lupta tot ce are mai bun.

3. Intalniri directe.

Cele doua formatii s-au intalnit in 2016 tot in grupele Champions League, fiecare dintre ele castigandu-si partida de pe teren propriu.

4. Cote pariuri Motor – Dinamo Bucuresti.

Dinamo Bucuresti a marcat peste 30 de goluri in 3 din cele 4 partide disputate in grupa, 2.10 este cota oferita de Superbet pentru oaspetii inscriu peste 29.5 goluri.
Oaspetii au 7 victorii in precedentele 9 deplasari, pentru formatia oaspete + 2.5 goluri goluri, 1.60 este cota propusa de casa de pariuri online Superbet.

5. Ponturi pariuri Motor – Dinamo Bucuresti.

Motor – Dinamo Bucuresti ponturi pariuri

Se anunta un meci de mare lupta in Ucraina intre doua echipe care teoretic alaturi de Porto isi disputa locul 6 din grupa, e greu de crezut ca vreuna dintre ele poate urca mai mult.

Motor are avantajul terenului propriu, dar stie ca nu se poate baza doar pe acest atu, fara o defensiva foarte bine organizata nu poate scoate foarte multe.

La randul sau Dinamo trebuie sa castige, a invatat multe din partida cu Porto, pierduta ca urmare a deselor greseli in defensiva, cu siguranta Xavier Pasqual a pus la punct aceste nesincronizari.

Va fi un meci de lupta, fiecare atac va fi dus la limita sau pana cand echipa din atac este sigura de reusita, nu mizez pe spectacol in Ucraina.
Florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Motor – Dinamo Bucuresti
Pronostic: 
Sub 60.5 goluri marcate in meci
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: