Mouscron – Mechelen ponturi pariuri 14.08.2020

Scris de Bmg14/08/2020

Vineri avem un meci foarte echilibrat in prima liga din Belgia. Se confrunta Mouscron si Mechelen, iar favorita pare greu de gasit. Eu o sa mizez la goluri, asa cum am facut-o mai mereu in aceasta luna august.

Jocul este programat cu incepere de la ora 20.00. Vezi in continuare recomandarea mea.

⚽ 1. Mouscron.

Echipa gazda nu a avut emotii in sezonul trecut, terminand la mijlocul clasamentului. Ramane o trupa modesta, care nu isi poate propune obiective importante.

A debutat totusi destul de bine in noua editie de campionat, venind cu un punct de pe terenul lui Antwerp. A fost o remiza cu gol in ambele porti (1-1), insa trebuie spus ca Mouscron a fost dominata copios in multe momente si a egalat norocos pe final.

Vorbind despre problemele de efectiv, trebuie mentionat ca va lipsi fundasul El Hadji Gueye. Se pare insa ca este refacut acum nigerianul Omuigui, care va lua cel mai probabil loc pe banca.
Mouscron-Mechelen-14082020-cote

⚽ 2. Mechelen.

Oaspetii au terminat in prima jumatate sezonul trecut si sunt greu de batut in general. Si-au aratat forta si in meciul de debut al noului campionat, terminand la egalitate acaca cu Anderlecht. A fost un meci extrem de spectaculos (2-2). Mechelen a avut forta sa revina atunci de la 0-2 pe final.

Lotul este unul bun si pentru mine nu ar fi o surpriza sa se bata la cupele europene. Engvall si Bosiers au in continuare probleme medicale si nu vor juca in aceasta etapa.

⚽ 3. Intalniri directe.

Cele mai recente dispute au fost in sezonul trecut. Au fost doua meciuri din care Mechelen a scos patru puncte. Ambele au fost GG si 3+, asa ca din punct de vedere al intalnirilor directe se joaca ponturi pe goluri.

⚽ 4. Mouscron – Mechelen echipe probabile:

Mouscron (4-2-3-1): Koffi – Giranni, Antonov, Silvestre, Agouzoul – Van. Durmen, Bakic – Saglik, Badibanga, Seys – Gnohere.
Mechelen (4-3-3): Coucke – Kabore, Bijker, Bushiri, Peyre – Van Damme, Schoofs, Vranclx – Storm, Togui, Hairemans.

⚽ 5. Mouscron – Mechelen cote pariuri.

Mouscron Mechelen pariuri fotbal

⚽ 6. Mouscron – Mechelen ponturi pariuri.

Mouscron – Mechelen ponturi pariuri

Echilibrul este evident aici si nu este de riscant pe rezultat final. Eu aleg intervalul 2-4 reusite in meci, unul care cred ca merge la sigur.

Ambele echipe au facut meciuri de GG in prima etapa. Marcheaza si incaseaza, plus ca fotbalul belgian este unul spectaculos, cu echipe care joaca ofensiv. Pare greu de crezut sa nu vedem minim doua reusite pe tabela de scor.

De mentionat ca cele mai recente doua dispute directe s-au incadrat in pariul propus de mine, la fel ca partidele jucate de aceste echipe runda trecuta in Jupiler League.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Mouscron – Mechelen
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: