Mura – Ludogorets ponturi pariuri 21.07.2021

Scris de Johnny21/07/2021

Mestni Stadion Fazanerija va fi miercuri seara gazda meciului dintre Mura si Ludogorets. Acesta conteaza pentru mansa tur a celui de-al doilea tur preliminar din Liga Campionilor si urmeaza a se disputa de la ora Romaniei 21:00.

⚽ 1. Mura.

A debutat in primul tur cu o dubla disputata in fata macedonenilor de la Shkendija. N-a avut niciun fel de emotii si s-a impus cu un categoric 6-0 la general. In weekend a avut insa un debut foarte modest de campionat in Slovenia si a fost invinsa acasa cu 0-3 de Tabor Sezana.

E de asteptat totusi sa se concentreze mai multe pe evolutiile din Europa. Are sanse bune de a ajunge macar in grupele Conference League. Nu exceleaza din punct de vedere valoric, iar lotul este cotat la putin peste 7 milioane de euro. E la primul sezon in care evolueaza in UCL, iar in 2020-2021 a ajuns pana in turul trei preliminar Europa League.

Ante Simundza a recunoscut ca Ludogorets e favorita la calificare, insa a declarat ca si jucatorii sai resimt o presiune mare inainte de acest meci. Tehnicianul a reusit sa menajeze cativa titulari in meciul disputat in weekend in campionat, astfel ca va alinia acum cel mai bun prim 11 pe care il are la dispozitie.

⚽ 2. Ludogorets.

A avut o misiune destul de usoara in primul tur preliminar. Adversara i-a fost Sahtior Soligorsk, pe care a invins-o cu 2-0 la general. Este o echipa cu o experienta vasta la nivel de cupe europene. Are patru prezente consecutive in grupele Europa League, iar inainte de aceasta serie a reusit sa ajunga si in grupele Ligii Campionilor.

Si in acest sezon dispune de un lot foarte puternic pentru fotbalul din Bulgaria. Chiar in weekend a disputat si primul meci intern, reusind sa castige Supercupa Bulgariei dupa un 4-0 sec cu CSKA Sofia. Claudiu Keseru inca joaca la echipa, insa Valdas Dambrauskas a luat decizia surprinzatoare de a nu-l include in lotul pentru acest meci.

Ma astept s-o vad evoluand foarte bine din punct de vedere ofensiv, de aceea cred ca sunt recomandate ponturi fotbal pe goluri la acest meci. Chiar si antrenorul echipei a declarat ca vrea ca echipa lui sa joace ofensiv in aceasta deplasare si sa preia initiativa.

⚽ 3. Mura – Ludogorets intalniri directe.

Cele doua formatii se afla la primul meci direct.

⚽ 4. Mura – Ludogorets echipe probabile.

Mura (3-5-2): Obradovic – Gorenc, Marusko, Kamicnic – Sturm, Horvat, Bobicanec, Kouter, Kous – Cipot, Klepac.
Ludogorets (4-3-3): Kahlina – Nedyalkov, Plastun, Verdon, Ikoko – Badji, Goncalves, Cauly – Despodov, Sotiriou, Wanderson.

⚽ 5. Mura – Ludogorets cote pariuri.

La Superbet online cota pentru gol marcat de gazde este de 1.56. La 1X si 2+ avem o cota de 2.50.

⚽ 6. Mura – Ludogorets ponturi pariuri.

Mura – Ludogorets ponturi pariuri

Am incredere in faptul ca cele doua echipe vor practica un fotbal destul de deschis. In primul rand Mura a aratat foarte bine din punct de vedere ofensiv in primul tur preliminar si nu degeaba a inscris sase goluri. Multi dintre jucatorii gazdelor au fost menajati in prima partida de campionat si ma astept ca acestia sa fie foarte fresh pentru acest duel si sa faca un meci bun acasa.

Ludogorets are o medie de doua goluri marcate pe intalnire in primele trei meciuri oficiale din acest sezon. Oricum pe bulgari ii stim inca din sezonul trecut de Europa League ca pun foarte mult accentul pe ofensiva. Cred astfel ca trebuie sa ne asteptam la goluri, de aceea zic ca 2-4 goluri e pronosticul ideal.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Mura – Ludogorets
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.71 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: