Lorenzo Musetti – Taylor Fritz ponturi pariuri 10.07.2024

Scris de sleepwalkR10/07/2024
1
4.40
X
0.00
2
1.22
Lorenzo Musetti
Taylor Fritz
COTA PONT
1.47

Sfert de finala surprinzator la Wimbledon, acolo unde Fritz il va intalni pe Musetti in incercarea de a confirma forma excelenta prin care trece, acesta ajungand la 8 victorii consecutive pe iarba.

Meciul va fi in direct pe Eurposport si pe aplicatia Max, miercuri incepand cu ora 16:30.

Lorenzo Musetti

Sezon de iarba excelent, acesta ajungand in semifinale la Stuttgart unde a pierdut la Berrettini, ca apoi sa faca finala si la Queens, pierduta la Paul.

A invins in ultimele saptamani jucatori ca de Minaur, Bublik sau Thompson, toti solizi pe ultra rapid, ceea ce demonstreaza ca incheietura fina a italianului face ravagii nu numai pe zgura.

La Wimbledon a trecut de Comesana, Lestienne, Darderi si Mpetshi-Perricard, niciun meci incheindu-se in minimum de seturi, insa evolutia lui Lorenzo a fost una promitatoare pentru aceasta partida.

Taylor Fritz

Daca excludem meciul cu Rinderknech cand si-a pierdut concentrarea in setul 3, Fritz ar fi ajuns la Zverev fara set pierdut in ultimele doua saptamani.

A castigat la Eastbourne pentru a doua oara, acesta impunandu-se si in 2022 si chiar daca n-a invins jucatori de calibru, performantele sale pe iarba pica nemaipomenit daca luam in considerare faptul ca Taylor a iesit din top10 in 2024.

In optimi a fost nevoit sa revina de la 0-2 in urma unui joc excelent al lui Zverev, care n-a mai reusit sa joace in acelasi ritm, iar americanul a profitat de ritmul mai scazut al lui Sasha.

Intalniri directe

Toate cele 3 meciuri s-au incheiat in minimum de seturi, Fritz castigat in Cupa Davis si in 2022 la Wimbledon, in timp ce Musetti s-a impus la Monte Carlo anul asta.

Cote pariuri

Fritz e favorit cert in aceasta confruntare, cotele sale neajungand nici macar la 1.25. 

Pentru un meci cu minim 4 seturi ni se ofera 1.75, in timp ce handicapul even la game-uri e setat la 5.5.

2.30 pentru ca Fritz sa castige 6-3 sau 6-4 prima mansa si 2.55 sa vedem prelungire de prim set.

Lorenzo Musetti – Taylor Fritz ponturi pariuri

Cred ca victoria din urma cu doua sezoane de la Wimbledon e concludenta pentru ce va fi pe teren, prea multe neschimbandu-se de atunci.

Musetti a dispus de niste jucatori pe care in mod normal i-ar fi invins pe orice suprafata, nimic special in aceste 4 meciuri, exceptand primul sfert de finala bifat la Londra.

Fritz e intr-o forma excelenta si nu-l vad zabovind prea mult pe teren azi. E un match-up convenabil, conditiile de indoor ii priesc, iar Musetti nu e genul de jucator care sa-i puna probleme pe aceasta suprafata, asadar consider ca nu va pierde mai mult de un set inaintea unui posibil meci cu Djokovic.
sleepwalkR
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Lorenzo Musetti – Taylor Fritz
Pronostic: 
Fritz (-1.5 seturi)
Cota: 
1.47
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
sleepwalkR
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
30 din 44
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+944
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: