Rafael Nadal – Dominic Thiem ponturi pariuri 17.11.2020

Scris de ABrt16/11/2020

Cea de-a 2-a etapă din cadrul Grupei London 2020 de la Turneul Campionilor ne aduce partida dintre cei care s-au impus în prima rundă, Nadal și Thiem. Se anunță un meci încins între cei doi, având în vedere că cel care va obține victoria se va califica în semifinalele competiției.

1. Rafael Nadal

ATP Masters este competiția pe care Nadal n-a reușit să o câștige până acum, ajungând de 2 ori în finală și de 3 ori în semifinale. De asemenea, el s-a oprit în faza grupelor de 4 ori până în prezent, fiind astfel la cea de-a 10-a participare.

La ediția din acest an, el a trecut fără prea mari probleme de rusul Andrey Rublev, oferind un joc solid, fără prea multe greșeli neforțate. De altfel, spaniolul nu și-a pierdut nici măcar o dată serviciul în acest meci.

Rafa n-a jucat foarte mult pe hard indoor în 2020, ci mai mult pe hard outdoor, obținând nu mai puțin de 19 victorii și doar 4 înfrângeri adunat pe ambele suprafețe. vine la ATP Finals după ce a reușit să câștige competiția de la Paris, care s-a desfășurat tot pe hard indoor.

2. Dominic Thiem

Finalistul ediției de anul trecut a debutat cu o victorie în acest an, învingându-l în 3 seturi pe grecul Tsitsipas, cel care câștigase anul trecut ATP Finals.

Cu ajutorul acestei victorii, austriacul speră să ajungă pentru a 2-a oară consecutiv în faza semifinalelor, după ce la primele 4 participări a fost de fiecare dată eliminat în faza grupelor.

La fel ca și adversarul său, Domi n-a jucat foarte mult pe hard indoor, obținând 5 victorii din 6 meciuri disputate și un număr de 17 victorii pe hard outdoor din 22 partide jucate.

3. Întâlniri directe

Nu mai puțin de 14 confruntări directe au avut loc până în prezent între cei doi, Rafa conducând la acest capitol cu 9-5. Interesant este faptul că pe hard indoor nu s-au întâlnit niciodată, ci doar pe hard outdoor de 2 ori, în rest pe zgură. Ultima dispută a avut loc chiar în acest an, când austriacul s-a impus în 4 seturi la Australian Open.

4. Date statistice

Având în vedere că 71% din meciurile directe nu au avut nevoie de set decisiv, cota pentru 2 seturi în meci este 1.62.
În ambele partide jucate pe hard outdoor, a fost cel puțin un tie-break în meci, așa că avem cota 2.10 pentru tie-break în meci.

6. Rafael Nadal – Dominic Thiem ponturi pariuri

Rafael Nadal – Dominic Thiem ponturi pariuri

Am ales să mizez pe un început de meci echilibrat între cei 2 tenismeni, cu egalitate după primele 4 game-uri. Miza acestui meci este una foarte importantă, fiindcă amândoi s-au impus în prima rundă, așa că o victorie ar însemna calificarea în semifinale.

De fiecare dată când Rafa și Domi s-au întâlnit au ieșit partide spectaculoase, iar pe hard outdoor nu s-a încheiat nicio partidă în minimul de seturi. I-am urmărit pe amândoi în meciul precedent și au servit fără greșeală, cel puțin în primul set.

Dacă vor juca la fel cum au făcut-o în prima rundă, mi-e greu să cred că va reuși vreunul dintre cei doi să se impună pe serviciul adversarului încă de la începutul meciului.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Rafael Nadal – Dominic Thiem
Pronostic: 
Scorul după primele 4 game-uri (Set 1): 2-2
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: