Namibia – Coasta de Fildes ponturi pariuri 01.07.2019

0

Ultima etapa din faza grupelor Cupei Africii le pune fata in fata pe Namibia si Coasta de Fildes. Elevii lui Ibrahim Kamara sunt dornici sa se revanseze dupa esecul suferit in ultimul meci direct. Partida poate fi urmarita la casa de pariuri online Betano.

Namibia-Coasta-de-Fildes-01072019

? 1. Namibia

Este la 3-a sa prezenta in grupele Cupei Africii, de fiecare data s-a oprit insa in aceasta faza a competitiei. La actuala editie a pierdut primele doua intalniri cu un scor identic: 1-0, avand ca adversari Marocul si Africa de Sud.

Are in componenta cu precadere jucatori care evolueaza pe continentul african in Africa de Sud, Zambia sau Etiopia. Singurii stranieri sunt Manfred Starke (Carl Zeiss Jena) si Ryan Nyambe (Blackburn).

? 2. Coasta de Fildes

A debutat cu un succes la actuala editie a Cupei Africii, 1-0 cu Africa de Sud, insa a pierdut cu acelasi scorul in fata selectionatei Marocului. Cu un succes insa in acest meci are calificarea asigurata in faza urmatoare a competitiei.

Conform Transfermarket, Nicolas Pepe, echipierul lui Lyon este cel mai bine cota jucator al sau. Insa lotul deplasat de Ibrahim Kamara se regasesc jucatori de la cluburi europene importante: AC Milan, Lyon, Tottenham, Mainz, Toulouse sau Crystal Pallce.

? 3. Intalniri directe

De doar doua ori s-au infruntat cele doua reprezentative. Coasta de Fildes s-a impus cu 4-3 in 1998, Namibia luandu-si revansa insa in 2018, adjudecandu-si victoria la limita, scor 1-0.

? 4. Date statistice

  • Namibia nu a marcat la Cupa Africii. 1.47 este cota la Namibia nu inscrie.
  • S-au inscris sub 2.5 goluri in 3 din ultimele 4 meciuri disputate de Coasta de Fildes. 1.57 este cota la sub 2.5 goluri.
  • Elefantii au inscris sub 1.5 goluri in 3 din precedentele 4 partide. 2.08 este cota la Coasta de Fildes sub 1.5 goluri.

? 6. Namibia – Coasta de Fildes ponturi pariuri

Eu vad un meci echilibrat, in ciuda diferentei de valoare dintre cele doua reprezentative. Coasta de Fildes are de partea sa experienta jucatorilor ce evolueaza in campionate foarte puternice, dar va forta doar cat are nevoie sa se impuna in acest duel.

Elevii lui Ibrahim Kamara vor castiga partida, dar Namibia nu va ceda usor, aceasta competitie este un bun prilej pentru jucatorii sai de a se face ramarcati si a prinde un contract bun in Europa.

florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 58.6%
Castigate: 17/29

Namibia - Coasta de Fildes
Pronostic: 2 si sub 4.5Cota: 1.42Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
17 din 2959%+306.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here