Nantes – Baia Mare ponturi pariuri 08.05.2021

Scris de Florin198107/05/2021

Nantes Atlantique si Minaur Baia Mare se vor infrunta sambata cu incepere de la ora 15.45 in semifinala Cupei EHF la handbal feminin gazduita de Lascar Pana Arena, insa prezenta fanilor nu este permisa.

Ardelencele sunt favoritele caselor de pariuri la o calificare in finala, dar vor avea in fata un adversar redutabil. Intalnirea poate fi urmarita pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport.

1. Nantes Atlantique.

Si-a inceput aventura europeana cu o dubla mansa impotriva Gloriei Buzau pe care a eliminat-o dupa 23-16 pe teren propriu si 27-21 la retur. A urmat apoi participarea intr-o grupa din care au mai facut parte Lada Togliatii, Perla Lublin si reprezentata Turciei, Kastamonu.

Nu a intampinat mari probleme in a merge mai departe terminand aceasta faza a competitiei pe primul loc cu 8 puncte, 4 victorii si doua infrangeri au fost rezultatele obtinute, din care una a fost la masa verde.

Guillaume Saurina, antrenorul oaspetelor cunoaste bine handbalul romanesc, a fost jucator la CSM Bucuresti intre 2016 si octombrie 2017, in timp ce sotia sa, Camille Ayglon, actualmente jucatoarea lui Nantes, a petrecut doua sezoane (2016-2018) la echipa feminina a CSM Bucuresti.

Are o serie de 6 victorii consecutive in acesta competitie, exceptand infrangerea la masa verde, toate obtinute la o diferenta de cel putin 5 goluri. S-a remarcat in ofensiva formatiei sale Bruna De Paula care are 54 de goluri marcate incepand cu fazele preliminarii.

2. Minaur Baia Mare.

Spre deosebire de adversara sa a obtinut direct participarea in grupele competitiei unde a terminat pe primul loc, cu 5 victorii si un singur esec pe terenul rusoaicelor de la Astrahanochka, se poate spune ca si-a confirmat fara emotii statutul de favorita.

In sferturile de finala ale competitiei a intalnit o alta formatie din Romania, Dunarea Braila de care a trecut cu o dubla victorie, 31-24 in deplasare, respectiv 27-25 pe teren propriu.

Baia Mare are o serie 6 victorii, dupa ce a deschis faza grupelor cu o remiza, au urmat cinci victorii consecutive incluzand aici si ambele meciuri din sferturile de finala. Se afla la a doua semifinala europeana dupa ce a pierdut finala Cupei Challenge feminin din 2003 impotriva Borussiei Dortmund.

Golgheterul echipei pregatite de Costica Buceschi este interul stang Jovana Kovacevic, care a marcat 42 de goluri in cele 6 jocuri in care a evoluat, o medie impresionanta de 7 reusite pe meci, dar a primit si o veste proasta Jelena Lavko va rata acest Final Four din cauza problemelor medicale.

Se descurca foarte bine si in campionatul intern unde ocupa locul secund dupa CSM Bucuresti, avand mari sanse sa il pastreze pana la final, recent a castigat batalia pentru aceasta pozitie cu SCM Ramnicu Valcea.

3. Intalniri directe.

Este primul meci intre cele doua formatii.

4. Cote pariuri Nantes – Baia Mare.

Nantes a castigat sase din ultimele sapte partide disputate, 3.70 este cota oferita de Betano pentru victoria frantuzoaicelor.
Minaur Baia Mare a marcat peste 28.5 goluri in 5 ultimele 6 partide jucate, pentru peste 28.5 goluri marcate de ardelence, 2.05 este cota propusa de casa de pariuri online Betano.

5. Ponturi pariuri Nantes – Baia Mare.

Nantes – Minaur Baia Mare ponturi pariuri

Costica Buceshi va trebui sa se descurce in acest meci fara una dintre cele mai importante jucatoare ale sale, Jelena Lavko, in aceasta situatie greul din ofensiva va fi pe umerii a 3 jucatoare: Cristina Laszlo, Linn Blohm si Jovana Kovacevic.

Randamentul pivotului suedez va fi insa conditionat de mingile utile furnizate de coechipiere, va fi greu pentru Linn Blohm sa treaca de marja a 5 reusite in conditiile in care va avea adversare directe destul de puternice.

Cristina Laszlo se descurca de minune pe spatiile libere, dar inca nu a ajuns la nivelul de maturitate si incredere in fortele proprii incat sa traga efectiv echipa dupa ea.

In aceste conditii Jovana Kovacevic va fi responsabila cu golurile, isi va asuma majoritatea aruncarilor catre poarta adversa, ei ii vor fi create spatii si culoare. Interul sarb traverseaza o perioada excelenta in aceasta competitie in care are o medie de 7 goluri pe meci, de asemenea a marcat recent in campionatul intern 8 goluri impotriva ultimei campioane SCM Ramnicu Valcea si 12 cu Gloria Bistrita, doua formatii destul de puternice.
Florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Nantes – Minaur Baia Mare
Pronostic: 
Golghetera partidei Jovana Kovacevic
Cota: 
2.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: