Nantes – Toulouse ponturi pariuri 30.05.2021


Red
0

Barajul din Franta pentru Ligue 1 a ajuns la partida retur, acolo unde Nantes pleaca in avantaj dupa ce s-a impus in partida tur cu 2-1 in deplasare la Toulouse. Asa cum era de asteptat, echipa care a jucat in Ligue 2, are sanse foarte mici sa promoveze, fiind o diferenta destul de mare de valoare intre cele 2 loturi. Totusi, acum nu voi miza pe solist, ci pe un interval de goluri in care am foarte mare incredere. Vezi mai jos recomandarea mea.

Nantes

A avut mare noroc ca a prins acest loc de baraj si acest lucru s-a datorat in mare parte faptului ca in ultimele 5 runde din Ligue 1 a avut 4 victorii si o infrangere.

Per-total, a facut un sezon modest pentru ca in 38 de meciuri a strans numai 40 de puncte si astfel a terminat pe locul 18. A marcat 47 de goluri si a primit 55.

Un lucru foarte bun este faptul ca numai K. Bamba nu va face parte din lot pentru aceasta confruntare, acesta fiind suspendat.

Toulouse

Este foarte greu pentru o echipe care termina pe locul 3 in Ligue 2 sa emita pretentii pentru promovare in meciurile de baraj in care intalneste formatia de pe locul 18 din Ligue 1 si asta s-a vazut si in partida tur din aceasta dubla-mansa.

A fost foarte aproape sa prinda locul 2 care ar fi insemnat promovarea directa in Ligue 1, dar a fost la o distanta de numai 2 puncte fata de Clermont. A acumulat 70 de puncte in 38 de runde. A marcat 71 de goluri si a primit 42.

Un lucru foarte bun este faptul ca nu are jucatori indisponibili pentru aceasta deplasare si va fi aliniat cel mai puternic prim' 11.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori, dar cel mai bine este sa vorbim despre partida din tur atunci cand Nantes s-a impus cu 2-1 in deplasare si cred ca a fost un rezultat nemeritat fiindca Toulouse a avut mai multe ocazii de gol. Daca joci biletul zilei cota mare poti include 3+ la aceasta confrunatre fiindca va fi un nou joc deschis si avem o cota de 2.10 la Betano pentru acest lucru.

Nantes – Toulouse echipe probabile

Nantes (4-4-2): Lafont – Appiah, Castelletto, Pallois, Traore – Kolo, Louza, Chirivella, Simon – Coulibaly, Blas.

Toulouse (3-5-2): Dupe – Gabrielsen, Dewaest, Amian – Machado, Kone, Spierings, Dejaegere, Moreira – Bayo, Adli.

Nantes – Toulouse cote pariuri

Betano Romania ofera o gama larga de pariuri pentru aceasta confruntare. Spre exemplu putem alege varianta Nantes castiga la 0 la o cota de 3.00 sau Ludovic Blas (Nantes) sa marcheze, asa cum a facut si in tur, la o cota de 3.00.

Nantes – Toulouse ponturi pariuri

Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 73.1%
Castigate: 19/26
Partida tur a fost destul de spectaculoasa fiindca s-au inscris nu mai putin de 3 goluri, scorul final fiind 2-1 in favoarea lui Nantes. Si acum ma astept la un joc spectaculos fiindca acest rezultat din tur a lasat soarta barajului incerta.
Toulouse s-a descurcat foarte bine si consider ca ar fi trebuit sa inscrie cel putin 2 goluri fiindca a avut mai multe ocazii decat adversara.
In cazul ambelor formatii, fiecare din ultimele 5 meciuri jucate au fost de peste 2.5 goluri.
De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 5, cota fiind foarte buna.

Nantes - Toulouse
Pronostic: 2-5 goluri Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here