Nantes – Troyes ponturi pariuri 03.10.2021

Scris de Zamfi03/10/2021

Stade de la Beaujoire va fi gazda duelului dintre Nantes si Troyes ce va avea loc duminica de la ora 16:00 in cadrul rundei cu numarul 9 in Ligue 1. J. Brisard va fi arbitrul de centru al acestei partide care se anunta una cu goluri multe . Iata cateva detalii ale celor doua echipe, dar si propunerea mea pentru aceasta intalnire.

Nantes

A inceput excelent noul sezon remizand in prima runda 1-1 in deplasare contra lui AS Monaco, urmata de o victorie, 2-0 pe teren propriu in fata lui Metz. A urmat o serie negativa cu 3 infrangeri consecutive, fara sa marcheze vreun gol in duelurile cu Rennes, Lyon si Nice.

Au urmat alte 2 victorii spectaculoase, 4-1 in deplasare la Angers si 3-1 acasa cu Brest. In ultima runda a pierdut pe terenul celor de la Reims, fapt ce o claseaza inaintea rundei cu numarul 9 pe locul 10 avand un total de 10 puncte

Singura absenta notabila a ”canarilor” este cea a mfundasului brazilian Fabio, in rest trupa pregatita de Kombouare are tot lotul valid. Cei mai buni marcatori pana in acest moment sunt Ludovic Blas cu 4 goluri inscrise si Kolo Muani cu 2 reusite.

Troyes

A avut prestatii modeste in primele opt etape din Liga 1 Franta. A obtinut un singur succes, in fata lui Metz, iar in acest moment a acumulat doar 6 puncte. Ocupa locul 17 in clasament, la egalitate cu echipa care se afla pe pozitia de baraj (Metz).

In deplasare a obtinut 4 puncte din 4 meciuri, in ultimele 3 runde reusind sa marcheze cel putin un gol. Chavelerin are 2 goluri marcate in dulurile cu Metz si Lyon.

Sunt probleme destul de mari de efectiv inaintea acestui duel. Azamoum, Biancone, Dingome, Giraudon, Larouci, Methinho, Hyun-Jan si Tardieu nu vor face deplasarea pentru duelul de pe Stade de la Beaujoire.

Intalniri directe

Ultimul duel direct a avut loc in 2018 si s-a disputat pe terenul lui Nantes care s-a impus cu 1-0. Troyes nu a mai castigat in deplasare in fata canarilor din 2011.

Nantes – Troyes echipe probabile

Nantes (4-2-3-1): Lafont – Traore, Pallois, Girotto, Fabio – Chirivella, Cyprien – Simon, Blas, Bukari – Holo Muani.

Troyes (3-4-3): Gallon – El Hajjam, Giraudon, Sandler – Kabore, Chavalerin, Kouame, Kone – Rodrigues, Ripart, Touzghar

Nantes – Troyes cote pariuri

Winbet pariuri sportive o da favorita pe Nantes in aceasta confruntare, cota fiind 1.77. Tot la acest operator sportiv GG-ul este cotat cu 1.97.

Nantes – Troyes ponturi pariuri

Nantes – Troyes ponturi pariuri

La majoritatea caselor de pariuri sportive Nantes este favorita si cred ca nu va avea probleme in fata nou promovatei Troyes.

Oaspetii au ca principal obiectiv salvarea de la retrogradare, dar va fi o lupsa foarte grea pentru indeplinirea obiectivului. Au marcat cel putin un gol in ultimele 3 deplasari si acest lucru mi-a dat de gandit, fapt pentru care am ales pronosticul 1x&2+.

”Canarii” au partide cu goluri multe, iar in ultimul duel pe teren propriu s-au impus cu 3-1 in fata lui Brest. In ultimele 4 dispute in Ligue 1, in partidele lui Nantes s-au marcat cel putin 2 goluri. Sunt mari sanse ca pronosticul recomandat sa fie castigator si va invit sa alegeti acest pronostic pe biletele dumneavoastra.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Nantes – Troyes
Pronostic: 
1X& peste 1.5 goluri
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: