Napoli – Alkmaar ponturi pariuri 22.10.2020

Scris de chiriladavid2520/10/2020

Ajunsa in Europa League dupa o pauza indelungata in care a activat in Liga Campionilor, Napoli o infrunta in prima runda a Grupei F pe AZ Alkmaar. Partida va avea loc pe Stadionul „San Paolo” din Napoli si va incepe de la ora 19:55, urmand a se desfasura in lipsa spectatorilor.

⚽ 1. Napoli.

S-a clasat abia pe pozitia a 7-a la finele stagiunii precedente de Serie A, calificandu-se insa direct in grupe, dupa ce a castigat Coppa Italia. A inceput bine noul sezon, avand 8 puncte dupa primele 4 runde, 3 victorii si 2 sactiuni disciplinare care au facut sa piarda un meci la masa verde si sa fie penalizata si cu 1 punct in clasament.

Vine dupa o victorie la scor in campionat, pe teren propriu, cu Atalanta, scor 4:1, meci in care a marcat toate cele 4 goluri in primul mitan, Lozano izbutind o dubla, Politano si Osimhen inscriind celelalte goluri. Elmas si Zielinski au fost descoperiti cu coronavirus, in timp ce Insigne e accidentat.

Napoli Alkmaar Cote Pariuri 22102020

⚽ 2. AZ Alkmaar.

S-a clasat pe pozitia a 2-a la finele stagiunii precedente de Eredivisie, o stagiune incheiata prematur, in luna martie. A jucat in preliminariile Ligii Campionilor, unde a fost eliminata de Dinamo Kiev in turul 3, dupa ce a trecut de Viktoria Plzen.

E fara victorie in toate meciurile jucate in acest sezon, in campionat inregistrand 4 remize consecutive, ultima, 2:2, acasa cu Venlo, asta desi a marcat pana acum de 10 ori, incasand tot atatea goluri.

Jordy Clasie si Ron Vlaar sunt accidentati, in timp ce vreo 4 jucatori, a caror identitate nu a fost dezvaluita, au fost depistati pozitiv la coronavirus.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua formatii nu s-au mai intalnit pana acum.

⚽ 4. Napoli – AZ Alkmaar echipe probabile:

Napoli (4-2-3-1): Meret; Di Lorenzo, Maksimovic, Koulibaly, Mario Rui; Fabian Ruiz, Demme; Politano, Mertens, Lozano; Osimhen
AZ Alkmaar (4-2-3-1): Bizot; Svensson, Chatzidiakos, Letschert, Wijndal; Midtsjo, Koopmeiners; Karlsson, De Wit, Aboukhal; Boadu

⚽ 5. Napoli – AZ Alkmaar cote pariuri

Napoli Az Alkmaar Cote Pariuri

⚽ 6. Napoli – AZ Alkmaar ponturi pariuri

Napoli – AZ Alkmaar ponturi pariuri

Cum Napoli a facut instructaj in campionat cu toate echipele pe care le-a infruntat pana cum, ma astept ca acestia sa izbuteasca o alta victorie la doua goluri, asa cum s-a intamplat in toate meciurile pe care le-a jucat pe teren in noua stagiune.

Iar Napoli a avut parte in weekend de o repetitie pentru aceasta partida, jucand cu Atalanta, o alta echipa care joaca spectaculos, reusind sa invinga formatia bergamasca cu scorul de 4:1, marcand toate cele 4 goluri in 43 de minute de joc.

De cealalta parte, formatia vizitatoare are probleme mari in defensiva, incasand 10 goluri in 4 partide de campionat, de la niste formatii modeste precum Zwolle, Fortuna Sittard, Sparta Rotterdam si Venlo, nereusind sa castige vreun meci din aceste 4 disputate.
Napoli – AZ Alkmaar
Pronostic: 
Napoli -1 handicap
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: