noiembrie 25

Napoli – Rijeka ponturi pariuri 26.11.2020

Joi seara, de la ora 22:00 pe canalul Digis Sport 4, vom putea urmari partida de pe San Paolo dintre Napoli si croatii de la Rijeka. Duelul va fi condus de arbitrul turc Halis Ozkahya si are o favorita clara la castigarea celor 3 puncte, fiind vorba, evident de napoletani.

V-am pregatit un pont exclusiv pe goluri, care poate fi combinat si cu alte pronosticuri ale colegilor mei.

Napoli Rijeka Cote Pariuri 26112020

⚽ 1. Napoli.

Formatia antrenata de Gennaro Gattuso, porneste favorita in partida cu Rijeka, fiind net superioara la toate capitolele. Cu o victorie in fata ultimei clasate ar lua o optiune serioasa la calificarea in faza urmatoare a competitiei.

In acest moment se afla pe prima pozitie cu 6 puncte, dar la egalitate cu celelalte doua formatii din grupa, Alkmaar si Real Sociedad, departajarea facandu-se in urma meciurilor directe.

In Serie A, vine dupa o infrangere in derby-ul cu Milan, fiind invinsa cu 3-1, si se claseaza pe locul 6, cu 14 puncte. Lozano cu 4 reusite si Mertens cu 3, sunt cei mai buni marcatori ai formatiei.

Dupa cele 2 victorii la scor, contra Atalantei (4-1) si Genoa (6-0) au urmat 3 infrangeri consecutive pentru napoletani, una chiar in aceasta grupa de Europa League, contra olandezilor de la Alkmaar, scor 0-1.

⚽ 2. Rijeka.

Trupa lui Simon Rozman, are sanse extrem de mici la calificare, dupa 3 partide pierdute consecutiev in Grupa F a UEFA Europa League, iar cu o infrangere in acest joc cu Napoli, ar iesi definitiv din calcule.

Misiunea de pe San Paolo, este una extrem de dificila, in conditiile in care formatia de la Marea Adriatica, are probleme grave de efectiv din cauza accidentarilor si a infectiilor cu coronavirus.

Perioada grea pe care o traverseaza se resimte si in campionat, acolo unde se afla pe pozitia a 4-a, fara sa castige vreo partida pe teren strain, fiind la 11 puncte distanta de liderul Dinamo Zagreb. In runda precedenta a reusit sa o invinga, cu 1-0 pe Lokomitiva Zagreb, intrerupand o serie de 4 partide consecutive fara succes.

⚽ 3. Intalniri directe

Singura intalnire directa intre cele doua formatii a fost in partida tur, in care italienii s-au impus cu 2-1, dupa ce au fost condusi cu 1-0, dar au revenint, castigand printr-un gol marcat de Diego Demme, in prima repriza si un autogol al tanarului fundas Filip Braut, in minutul 62.

⚽ 4. Napoli – Rijeka echipe probabile

Napoli (4-2-3-1): Meret – Rui, Koulibaly, Manolas, Di Lorenzo – Bakayoko, Ruiz – Insigne, Lozano, Politano – Mertens.

Rijeka (5-2-2): Nevistic – Braut, Smolcic, Velkovski, Escoval, Tomecak – Loncar, Gnezda, Muric – menalo, Kulenovic.

⚽ 5. Napoli – Rijeka cote pariuri

Napoli Rijeka Cote 26112020

6. Napoli – Rijeka ponturi pariuri


Tags


You may also like

NBA a ajuns la faza ”finalelor” pentru Play Off

NBA a ajuns la faza ”finalelor” pentru Play Off

Biletul zilei tenis 19.04.2024

Biletul zilei tenis 19.04.2024
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Use this Bottom Section to Promote Your Offer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim