Napoli – Roma ponturi pariuri 05.07.2020

Scris de Bmg05/07/2020

Super derby avem duminica in Serie A, intre Napoli si AS Roma. Nu-i asa ca se anunta un duel spectaculos? Tu ai jucat ceva pe San Paolo?

Sa stii ca eu cred ca am gasit un pariu bun, pe care ti-l prezint mai jos. Astept opinia ta. Partida este programata sa inceapa la ora 22.45.

Napoli-Roma-05072020-cote

⚽ 1. Napoli.

Echipa gazda tinteste locul cinci in Serie A, pozitie ocupata acum chiar de adversara de duminica. Sunt trei puncte diferenta intre ele, Napoli fiind cu o treapta mai jos in clasament. A jucat foarte slab in acest sezon, dar s-a consolat cu trofeul in Cupa Italiei.

Etapa trecuta Napoli a pierdut la Atalanta (0-2) si a inregistrat prima infrangere in ultimele sase etape de campionat. A fost foarte ezitanta pe teren propriu in acest campionat, scotand mai putine puncte decat in deplasari.

Trecand la capitolul absente, trebuie precizat ca vor lipsi Ospina, Allan, Malcuit si Llorente, toti cu probleme medicale.

⚽ 2. Roma.

Nici romanii nu s-au descurcat prea bine in acest sezon. Sunt pe cinci in Serie A, la distanta mare de Top 4 si deja si-au luat adio de la participarea in Liga Campionilor. Jocul lor a fost extrem de ezitant dupa pandemie.

Roma vine dupa doua infrangeri clare, la Milan si acasa cu Udinese, partide la care nu a marcat si a pierdut la handicap. Forma de moment nu o recomanda.

Zaniolo este accidentat, in timp ce Perotti este suspendat. Alte absente notabile nu sunt.

⚽ 3. Intalniri directe

Romanii s-au impus in turul de pe Olimpico, la limita (2-1). Ultimele patru dispute directe au fost toate GG, perioada in care napoletanii au o singura victorie.

⚽ 4. Napoli – Roma echipe probabile:

Napoli (4-3-3): Meret; Di Lorenzo, Maksimovic, Koulibaly, Mario Rui; Fabian Ruiz, Demme, Zielinski; Callejon, Milik, Lozano.
Roma (4-2-3-1): Mirante; Zappacosta, Mancini, Smalling, Kolarov; Veretout, Cristante; Carles Perez, Pellegrini, Mkhitaryan; Dzeko.

⚽ 5. Napoli – Roma cote pariuri

Napoli As Roma pronosticuri pariuri

⚽ 6. Napoli – Roma ponturi pariuri

Napoli – Roma ponturi pariuri

Napoli este mai buna in opinia mea si a jucat bine dupa pandemie. A castigat Cupa Italiei in fata lui Juve, nu s-a descurcat rau nici in Serie A, plus ca evolueaza pe teren propriu. Din ultimele sase jocuri de campionat Napoli a castigat cinci.

De partea cealalta, Roma nu arata deloc bine. Vine dupa doua infrangeri la handicap si runda trecuta a fost batuta acasa de Udinese. Si cu Sampdoria a avut o doza mare de sansa, la singurele puncte luate dupa pauza. Nu o vad sa scoata mai mult de un punct.

Cred ca avem si un meci de 2+. Vom vedea doua echipe care joaca ofensiv, care au jucatori cu multa calitate in fata. Ultimele patru dispute directe au fost GG si asa ar trebui sa se termine si acum.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Napoli – Roma
Pronostic: 
1X si Peste 1.5 goluri
Cota: 
1.67 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: