Napoli – Spal ponturi pariuri 28.06.2020

Scris de chiriladavid2528/06/2020

Cu incepere de la ora 20:30, Napoli va primi pe teren propriu vizita formatiei Spal. Partida va avea loc pe Stadionul „San Paolo” din Napoli, urmand a conta pentru runda cu numarul 28 de Serie A, meciul urmand a putea fi urmarit pe programele DigiSport 2, TelekomSport 2 si LookSport.

Napoli Spal Cote Pariuri 28062020

⚽ 1. Napoli

Se afla pe pozitia a 6-a, avand 42 de puncte, cu 6 mai putin decat AS Roma si cu 12 mai putin decat Atalanta. E intr-o revenire fantastica de forma, avand 4 succese la rand si un moral excelent dat si de succesul din Coppa Italia, trofeu adjudecat de acestia. S-a impus astfel in runda precedenta, 2:0, in deplasare cu Hellas Verona, Milik si Lozano marcand cele doua goluri ale partidei.

Doar Malcuit e accidentat si nu poate evolua in acest joc, in timp ce Koulibaly pare sa fie menajat pentru acest joc, la fel si Demme, ambii fiind la un cartonas galben de suspendare, Napoli urmand a juca la Atalanta etapa urmatoare.

⚽ 2. Spal

Ocupa penultima pozitie, avand doar 18 puncte, cu 7 mai putin decat Genoa si Lecce. Are 1 singur succes in ultimele 5 runde, avand 5 victorii in 27 de runde, fiind in continuare formatia cu cel mai slab atac, cu 20 de goluri inscrise.

A pierdut in prelungiri ultimul joc, disputat pe teren propriu, cu Cagliari, golul partidei venind in minutul 90+3, fiind inscris de Simeone. Portarul Berisha e in continuare in proces de recuperare de dupa o accidentare, in timp ce Zukanovic si Di Francesco sunt in continuare accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe

O singura data s-a impiedicat Napoli in Serie A de acest adversar, in tur, remizand cu scorul de 1:1. In rest, Napoli a inregistrat alte 4 victorii, toate la o diferenta de 1 singur gol.

⚽ 4. Napoli – Spal echipe probabile:

Napoli (4-3-3): Meret; Mario Rui, Maksimovic, Manolas, Di Lorenzo; Zielinski, Lobotka, Ruiz; Insigne, Mertens, Politano.
Spal (4-3-3)
: Letica; Reca, Bonifazi, Vicari, Cionek; Dabo, Valdifiori, Missiroli; Strefezza, Petagna, Valoti.

⚽ 5. Napoli – Spal cote pariuri

Napoli Spal Cote Pariuri

⚽ 6. Napoli – Spal ponturi pariuri

Napoli – Spal ponturi pariuri

Chiar daca isi menajeaza cativa jucatori in acest meci, Gattuso va dori clar sa castige acest joc, in fata unei echipe slabe, poate cea mai slaba echipa a campionatului, formatie invinsa recent de o echipa care venea dupa 4 infrangeri la rand in campionat, Cagliari.

Totodata, cred ca Napoli are suficienta calitate la mijloc si in atac pentru a marca minim 2 goluri in acest joc, Napoli traversand o forma buna, urmand a ataca locurile 4 si 5, locuri de care o despart destul de multe puncte.

De cealalta parte, Spal are doar 6 puncte luate in ultimele 10 runde, cu Atalanta si cu Parma, in meciuri foarte suspecte, cu Parma, Spal avand 4 victorii in tot atatea jocuri, de parca Parma s-ar lupta in fiecare an, pana in ultima runda, pentru salvarea de la retrogradare.
Napoli – Spal
Pronostic: 
1 si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.54 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: