Brooklyn Nets – Boston Celtics ponturi pariuri 01.06.2021

Scris de Wade01/06/2021

Seria dintre Nets(2) si Celtics(7) a ajuns la episodul cu numarul 5, iar la cum arata cotele, bookmakerii prevad un final in acest match-up. Dupa un meci 3 pierdut, Nets au „luat foc” si au castigat categoric meciul 4 tot in Boston, scor 141-126, iar sansele ca Boston sa realizeze un „comeback” in aceasta serie sunt spre 0.

Echipa oaspete lupta pentru a ramane „in viata” in serie, insa are ce trebuie pentru a se intoarce sa joace din nou acasa? Hai sa vedem unde avem cea mai buna valoare.

Boston Celtics

Asteptarile nu erau mari pentru Celtics in acest playoff, cu Jaylen Brown OUT din start si cu o defensiva ce a scartait tot sezonul, era greu de crezut ca „verzii” pot face minuni doar prin Jayson Tatum.

Si asa a si fost. Boston se afla in pragul eliminarii din inca un playoff in Est. Echipa a avut o medie de 113.0 puncte / meci in aceasta serie cu Nets, o medie buna, desi Celtics au avut un procentaj de doar 43.4%. Jucatorii condusi de Brad Stevens au reusit sa tina aproape in unele cazuri de adversari gratie aruncarilor de la distanta. Astfel, Celtics au un procentaj de 45.5% la aruncarile de la distanta – al 8-lea din cele 16 echipe din playoff. E un pas clar in fata, daca ne raportam la media modesta obtinuta in sezonul regulat: doar 33.0%.

Jayson Tatum a fost din nou acel „star player” pentru Celtics in ultimele partide, desi a inceput seria cu un procentaj de aruncare de doar 28.1% si o medie la puncte doar 15.5 PPG. Apoi, in meciurile de acasa, Tatum a aratat ca cel din sezonul regulat, cu 45 de puncte / meci si un procentaj de 50%. Cu Kemba Walker probabil OUT, Tatum va trebui sa faca din nou minuni ca sa evite eliminarea din playoff.

Brooklyn Nets

Nets au jucat dezamagitor in partida cu numarul 3 din Boston, cand au pierdut acel meci si au aratat inca o data ca aceasta echipa nu este inca „sudata” la maxim. Diferenta intre partidele 3 si 4 din aceasta serie a fost facuta de un singur jucator din trupa condusa de Steve Nash: Kyrie Irving.

In meciul 3, Irving a reusit doar 6 aruncari din totalul de 17, in primul lui meci in Boston (cu fani). Apoi insa, in meciul urmator a scapat de acele emotii si s-a simtit mult mai confortabil, reusind numai putin de 39 de puncte (11 reusite din 24), incluzand aici 6 aruncari din 12 de la distanta. Irving nu a fost singur „on fire”, Durant a reusit 42 de puncte, iar Harden a inregistrat 23 de puncte si 18 pase decisive. Acest „Big 3” din Brooklyn a reusit in playoff o medie de 85.9 puncte / meci.

Jucatorul ce a fost providential in afara starurilor obisnuite, pe numele sau Joe Harris, a aruncat excelent de la distanta, aducand aminte de ce a fost selectat in ultimii ani la concursul aruncarilor de 3 puncte. Jucatorul din Brooklyn a fost lider in sezonul regulat din spatele semicercului, si a continuat acest „lights-out shooting” si in Playoffs.

Cel mai bun pariu:

Brooklyn Nets – Boston Celtics (ora 02:30) ponturi pariuri

Brooklyn a fost clar echipa ce a condus seria, inca de la primul meci. Daca Boston l-ar fi avut pe Jaylen Brown, si un Kemba Walker fully healthy, poate altfel stateau lucrurile. Asa, talentul pe care-l poseda jucatorii de la Nets este pur si simplu coplesitor pentru adversari. Bookmakerii au setat acest meci cu o favorita clara, asteptandu-se la o victorie in double digits pentru Nets.
Valoarea insa o vad la totalul acestui meci. De la primul meci, cand ambele echipe au fost ice cold, cea mai joasa combinatie intre cele doua formatii a adus un total de 238 de puncte. Nets stiu ca Bucks deja se odihnesc in asteptarea unei incelstari in semifinale, asa ca asteptati-va de la ei sa zburde pe teren (run & gun game), pentru a inchide seria cat mai rapid in aceasta noapte.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Brooklyn Nets – Boston Celtics (ora 02:30)
Pronostic: 
peste 230.5 puncte
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: