Newcastle – Crystal Palace ponturi pariuri 02.02.2021

Scris de Radu Oprea02/02/2021

Disputa dintre Newcastle si Crystal Palace se va desfasura pe St. James' Park si va fi arbitrata de catre Darren England. In cele ce urmeaza veti gasi informatii despre ambele combatante, dar si un pronostic cu o cota atractiva.

⚽1. Newcastle

Ocupa pozitia a 15-a, iar in cele 21 de runde parcurse a reusit sa adune 22 de puncte. A marcat in ultimele 2 meciuri, dar in 6 din precedentele 7 a primit gol. Este una dintre echipele din Anglia Premier League care practica un fotbal destul de inchis.

Vine dupa un succes la Everton cu 2-0, insa inainte de asta avusese nu mai putin de 6 infrangeri consecutive. Pe teren propriu e fara victorie de 4 jocuri si pe ultimele 2 le-a pierdut cu acelasi scor, 1-2, cu Leicester si Leeds.

Federico Fernandez si Jamaal Lascelles sunt anuntati ca fiind indisponibili, ambii avand probleme medicale. Paul Dummett este si el incert. DeAndre Yedlin este aproape de un transfer la Galatasaray si cel mai probabil nu va fi utilizat.

⚽2. Crystal Palace

Este a 13-a clasata si asta pentru ca in 21 de etape a strans doar 26 de puncte. In 4 din ultimele 7 partide a inscris si in 3 dintre ele nu a incasat gol. Ca si adversara ei de acum, nici ea nu se avanta prea tare in atac.

Are o singura victorie in precedentele 5 dispute si pe 3 dintre ele le-a pierdut. Nu s-a impus in ultimele 5 deplasari, iar in 3 a fost invinsa, de fiecare data la zero. Asta m-a ajutat cand m-am gandit la capitolul ponturi pariuri pentru acest duel.

Nathan Ferguson, Wayne Hennessey, James McArthur, Mamadou Sakho, Jeffrey Schlupp, James Tomkins si Connor Wickham sunt accidentati si de aceea se pare ca nu vor putea intra pe gazon.

⚽3. Intalniri directe

In turul acestui campionat s-a impus Newcastle cu scorul de 2-0. Ambele au castigat confruntarile de pe teren propriu in sezonul trecut si au facut-o de fiecare data la limita si cu acelasi scor, 1-0.

⚽4. Newcastle – Crystal Palace echipe probabile:

Newcastle (4-5-1): Darlow – Manquillo, F. Schar, C. Clark, J. Lewis – Almiron, I. Hayden, Shelvey, M. Longstaff, Saint-Maximin – C. Wilson.
Crystal Palace (4-2-3-1): Guaita – N. Clyne, Kouyate, S. Dann, P. van Aanholt – Riedewald, Milivojevic – Townsend, E. Eze, W. Zaha – Mateta.

⚽5. Newcastle – Crystal Palace cote pariuri

Daca doriti sa mizati pe faptul ca Newcastle nu va primi gol veti primi o cota de 3.10 la casa de pariuri online PublicWin.
In cazul in care va ganditi ca vor fi multe lovituri de la coltul terenului, PublicWin ne ofera o cota de 2.08 daca pariem pe minim 11 cornere.

⚽6. Newcastle – Crystal Palace ponturi pariuri

Newcastle – Crystal Palace ponturi pariuri

Newcastle este o echipa incomoda si eu o vad capabila sa obtina un rezultat pozitiv. Are un lot destul de bun comparativ cu al adversarei si pe langa asta, nu trebuie neglijat nici faptul ca are avantajul terenului propriu.

Formatia pregatita de Steve Bruce vine dupa o victorie cu 2-0 la Everton care cel mai probabil a dat un moral bun jucatorilor. Acasa, dintre trupele care sunt in a 2-a parte a clasamentului a invins-o doar Leeds si Brighton. Nu a pierdut acolo 6 dispute si in 5 au fost maxim 3 reusite.

Crystal Palace are mari probleme atunci cand vine vorba de deplasari. In 7 din ultimele 8 nu s-a impus si doar intr-unul dintre acesti pasi gresiti ai ei s-a depasit bariera de 3 goluri, intr-o infrangere cu 4-0 la Manchester City.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Newcastle – Crystal Palace
Pronostic: 
1X & sub 3,5 goluri
Cota: 
1.76 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: