Newcastle – Leicester ponturi pariuri 03.01.2021

Scris de Bmg02/01/2021

Duminica avem meciuri si in Anglia, iar Leicester merge pe terenul lui Newcastle, acolo unde eu opinez ca va avea o misiune foarte complicata. Tu ce pariezi? Ai incredere intr-un 2 final? Sa stii ca o sa evit astfel de pariuri si am ales predictiile speciale. Jocul este programat cu incepere de la ora 16.15, iar mai jos iti prezint analiza facuta de mine. Vezi recomandarea.

⚽ 1. Newcastle.

Echipa gazda nu face deloc un sezon rau si o gasim pe locul 15 in Premier League. Are cu 8 puncte peste zona retrogradarii si este important sa ramana acolo.

Newcastle nu traverseaza o forma de moment deloc buna si nu casiga de 4 etape, asa ca nu degeaba porneste cu a doua sansa la Betfair. Citeste articolul Pareri Betfair daca vrei sa vezi opiniile jucatorilor despre cel mai mare site de betting exchange din lume. A scos totusi un punct mare etapa trecuta, la remiza de acasa cu Liverpool, meci incheiat fara goluri. Ramana o trupa de teren propriu acolo unde nu pierde de 3 jocuri.

Trecand acum la capitolul probleme de efectiv, trebuie spus ca Lascelles, Manquillo si Saint-Maximin sunt accidentati, in timp ce Hayden este suspendat.

⚽ 2. Leicester.

Vulpile stau mult mai bine in Premier League decat adversara, pe locul 4 in acest moment. Vin dupa 2 remize, cu Crystal Palace si Manchester United.

Leicester spera sa prinda locurile de Liga Campionilor in acest sezon, iar lotul ii permite sa spere la asta. Sta excelent la capitolul ofensiva, insa incaseaza destul de usor gol. Bilantul pe teren strain este bun, al doilea din Premier League. A castigat 6 din cele 8 deplasari, asa ca poti juca ponturi fotbal pe ea.

Ca si probleme de efectiv, oaspetii nu vor conta pe Fofana, Pereira si Under, care sunt accidentati.

⚽ 3. Newcastle – Leicester intalniri directe.

Leicester a fost echipa mai buna in ultima perioada si a castigat ambele partide directe din campionatul trecut, ambele la diferenta de cel putin 3 goluri. Vulpile nu pierd de 3 jocuri directe.

⚽ 4. Newcastle – Leicester echipe probabile.

Newcastle (5-4-1) : Darlow; Yedlin, Fernandez, Schar, Clark, Ritchie; Murphy, Shelvey, Longstaff, Joelinton; Wilson.
Leicester (3-4-3) : Schmeichel; Justin, Evans, Fuchs; Albrighton, Ndidi, Tielemans, Castagne; Barnes, Perez; Vardy.

⚽ 5. Newcastle – Leicester cote pariuri.

Sa stii ca am aruncat o privire si peste oferta casei de pariuri Betfair iar cota de 1.88 pentru pariul „sub 2.5 goluri” mi se pare de incercat. Tot la Betfair avem o cota de 2.20 pentru pariul „X la pauza”.

⚽ 6. Newcastle – Leicester ponturi pariuri.

Newcastle – Leicester ponturi pariuri

Asa cum spuneam, eu nu risc nimic pe rezultat final sau pe goluri, asta pentru ca astept un meci destul de inchis, cu destul de putine faze de poarta. Pariul pe maxim 9 suturi cadrate mi se pare foarte bun, mai ales ca avem o cota mare.

Newcastle este o formatie care stie sa se apere si asta a aratat-o runda trecuta contra liderului Liverpool. Doar 4 suturi au avut cormoranii pe poarta sa, asa ca adversara de duminica se poate apropia destul de greu de poarta. Mai mult, in ultimele etape rare au fost ocaziile cand am vazut spectacol la meciurile acestor formatii.

Ultimele 3 jocuri de campionat pentru Newcastle nu au trecut peste handicapul propus. Nici precedentele 4 disputate de Leicester.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Newcastle – Leicester
Pronostic: 
Sub 9.5 suturi pe poarta
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: