Newcastle – Manchester City ponturi pariuri 14.05.2021

Scris de Radu Oprea14/05/2021

Newcastle si Manchester City dau piept pe St. James' Park intr-un meci cu ceva miza doar pentru formatia oaspete. Partida va fi arbitrata de o brigada condusa la centru de Kevin Friend. Ti-am pregatit cateva informatii interesante si un pronostic.

⚽1. Newcastle

A scapat de retrogradare si in acest moment este pe locul al 16-lea cu 39 de puncte adunate in 35 de etape. In ultimele 8 dispute a primit gol, insa doar in 2 nu a marcat si cu ajutorul acestor cifre voi propune unul dintre cele mai bune ponturi sportive pentru vineri.

Doar o infrangere are in precedentele 6 partide si pe 3 dintre ele le-a castigat, deci este intr-o forma destul de buna. Esecul la care am facut referire a venit in ultima confruntare avuta acasa, cu Arsenal, scor 0-2, iar inainte de el avusese acolo 2 victorii si 3 remize.

Fabian Schar este suspendat si de aceea nu este eligibil. Karl Darlow, Ryan Fraser, Isaac Hayden, Jamaal Lascelles si Callum Wilson sunt cu totii accidentati si se pare ca nu vor putea fi utilizati pana la sfarsitul sezonului cel mai probabil.

⚽2. Manchester City

Este echipa de fotbal din Anglia Premier League care a luat titlul in acest sezon gratie celor 80 de puncte stranse in 35 de runde parcurse. A inscris in ultimele 6 dueluri si in 3 dintre ele nu a incasat gol.

Vine dupa un esec cu Chelsea, scor 1-2, dar inainte de asta inregistrase 5 victorii consecutive. Doar pe Wembley in semifinalele Cupei Angliei s-a incurcat in precedentele 20 de jocuri de pe teren strain, deci e limpede ca este o forta oriunde evolueaza.

Kevin De Bruyne nu sta prea bine cu pregatirea fizica si cel mai probabil Pep Guardiola nu il va forta sa intre pe gazon. In rest insa, tot lotul este la dispozitia tehnicianului catalan.

⚽3. Intalniri directe

City a castigat precedentele 3 meciuri cu aceasta adversara si de fiecare data a facut-o la zero. In turul acestui campionat s-a impus cu 2-0. Este insa fara victorie in ultimele 2 vizite pe St. James' Park in Premier League, cel mai recent rezultat fiind un 2-2.

⚽4. Newcastle – Manchester City echipe probabile:

Newcastle (3-5-2): Dubravka – F. Fernandez, C. Clark, Dummett – J. Murphy, Almiron, Shelvey, J. Willock, M. Ritchie – Saint-Maximin, Joelinton.
Manchester City (4-3-3): Ederson – K. Walker, J. Stones, R. Dias, Zinchenko – B. Silva, Rodrigo, Gundogan – Mahrez, G. Jesus, Foden.

⚽5. Newcastle – Manchester City cote pariuri

Casa de pariuri PublicWin ne ofera o cota de 1.87 daca mizam pe faptul ca Manchester City va inscrie in ambele reprize.
Pentru oaspetii castiga la zero avem o cota de 2.10 la aceeasi agentie PublicWin.

⚽6. Newcastle – Manchester City ponturi pariuri

Newcastle – Manchester City ponturi pariuri

Pentru gazde exista miza unei clasari mai bune la final care ar creste bugetul din sezonul urmator. Asadar vor tinti victoria si cred ca vor incerca sa puna probleme in ofensiva. De cealalta parte, oaspetii pot marca de unii singuri de 3 ori la ce calitate au in atac.

Newcastle are cativa jucatori care pot face diferenta, e vorba despre Saint-Maximin, Joelinton sau Almiron. In 5 din ultimele 7 dispute ale ei s-a depasit borna de 2 goluri si chiar si in cele 2 care fac exceptie, aceasta a fost atinsa.

Manchester City are o pleiada de superfotbalisti de la mijloc in sus si aici ma refer in special la Bernardo Silva, Foden si Gundogan. Daca ne uitam pe precedentele 5 deplasari ale ei vom observa ca in 3 dintre ele s-a inscris de cel putin 3 ori.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Newcastle – Manchester City
Pronostic: 
total goluri peste 2,5
Cota: 
1.56 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: