Newcastle – Manchester United ponturi pariuri 17.10.2020

Scris de Radu Oprea17/10/2020

Ultimul meci al zilei de sambata din Premier League ni le pune fata in fata pe Newcastle si Manchester United. Partida are loc pe St. James' Park si va fi arbitrata de catre Craig Pawson. Am analizat cele doua formatii, iar la final va voi oferi un pronostic.

Newcastle Manchester United Cote Pariuri 17102020

⚽1. Newcastle

Este a 9-a clasata si in primele 4 etape a reusit sa adune 7 puncte. Sunt 3 echipe care au tot atatea, iar Aston Villa care e pe 2 are doar 2 in plus. De 7 ori a evoluat in actuala stagiune si doar o data nu a marcat, iar in 3 randuri nu a primit gol.

Are 5 victorii, o singura infrangere si un rezultat de egalitate, asadar este intr-o forma buna. Pe teren propriu a primit vizita a 3 trupe si are 2 succese, cu Blackburn si Burnley, dar si un esec la scor de neprezentare cu Brighton.

Infirmeria este plina intrucat Ciaran Clark, Martin Dubravka, Dwight Gayle, Matthew Longstaff si Matt Ritchie sunt accidentati. Paul Dummett, Jamaal Lascelles, Jamal Lewis, Allan Saint-Maximin si DeAndre Yedlin sunt si ei incerti.

⚽2. Manchester United

Are un start de campionat modest si este abia pe pozitia a 16-a, iar in 3 runde a strans 3 puncte. Ea si Brighton sunt singurele care au atatea, iar rivala locala City are doar unul mai mult. In toate cele 5 partide de pana acum a inscris si in 2 nu a incasat gol.

S-a impus in 3 din aceste 5 confruntari, insa pe celelalte 2 le-a pierdut, asadar putem spune ca este destul de inconstanta. Deplasarile par sa ii priasca deoarece le-a castigat pe toate 3, iar in 2 s-a impus lejer, cu 3-0.

Anthony Martial este suspendat si din acest motiv nu este eligibil. Phil Jones este accidentat, insa ar fi avut sanse mici sa fie titular. Edinson Cavani este in autoizolare, iar Axel Tuanzebe abia ce a revenit la antrenamente si se pare ca nu vor fi pe gazon.

⚽3. Intalniri directe

Ambele au castigat meciurile de pe teren propriu in sezonul trecut, Manchester United cu 4-1 si Newcastle cu 1-0. Inainte de asta „Diavolii Rosii” avusesera 2 victorii la rand.

⚽4. Newcastle – Manchester United echipe probabile:

Newcastle (4-4-2): Darlow – Manquillo, Lascelles, F. Fernandez, Dummett – J. Hendrick, Shelvey, Hayden, Saint-Maximin – C. Wilson, Joelinton.
Manchester United (4-2-3-1): De Gea – Wan-Bissaka, Lindelof, H. Maguire, L. Shaw – Pogba, McTominay – J. Mata, B. Fernandes, Rashford – M. Greenwood.

⚽5. Newcastle – Manchester United cote pariuri

Newcastle Manchester United Cote 17102020

⚽6. Newcastle – Manchester United ponturi pariuri

Newcastle – Manchester United ponturi pariuri

Newcastle este capabila sa obtina chiar si un rezultat pozitiv in aceasta partida pentru ca echipa arata foarte bine. Eu insa mizez pe un gol al ei in a 2-a repriza pentru ca atunci cel mai probabil va avea mai multe spatii intrucat adversara sa va deschide.

In avantposturile formatiei pregatite de Steve Bruce sunt mai multi jucatori de calitate, Joelinton, Callum Wilson sau Alain Saint-Maximin fiind capabili sa faca diferenta. Aceasta formatie vine dupa 4 dispute in care a inscris dupa pauza.

Defensiva lui Manchester United nu este tocmai una exacta in opinia mea. In benzi este des depasita, iar Lindelof nu mi se pare un fundas demn de acest club. In 3 din ultimele 5 confruntari a primit gol in cea de-a doua parte a jocului.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Newcastle – Manchester United
Pronostic: 
Newcastle inscrie in repriza 2
Cota: 
2.16

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: