Newcastle – Sheffield United ponturi pariuri 19.05.2021

Scris de Zamfi18/05/2021

Newcastle si Sheffield United se vor intalni miercuri de la ora 20:00 pe St. James' Park intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 37 in Premier League. Partida va fi arbitrata de o brigada condusa la centru de R.Jones. Ti-am pregatit cateva informatii interesante si un pronostic.

⚽1. Newcastle

Este fara grijile retrogradarii si in acest moment este pe locul al 16-lea cu 39 de puncte acumulate in 36 de etape. Vine dupa o partida pierduta in fata campioanei Manchester City, insa scorul a fost spectaculos cu reveniri pe tabela de marcaj de ambele parti, scorul final fiind 4-3 pentru ”cetateni”.

Si in urma cu 2 runde, Newcastle a inregistrat o partida cu multe goluri, reusind sa se impuna spectaculos cu 4-2, pe King Power Stadium, impotriva lui Leicester. De altfel, Newcastle a marcat in 6 din ultimele 7 partide in Premier League, impotriva unor adversari puternici, precum Liverpool, Leicester, Manchester City sau West Ham.

Are cateva ambente pentru acest joc din care nu vor face parte Anderson, Darlow, Fraser, Hayden, Lascells si Wilson din cauza accidentarilor. Va lipsi si fundasul Fabian Schar, acesta primind un cartonas rosu in finalul partidei pierdute cu Arsenal, scor 0-2. In ultima runda Newcastle va juca in deplasare contra deja retrogradatei Fulham.

⚽2. Sheffield United

Cu gandul la sezonul viitor din Championship, Sheffield va incerca in acest final de campionat sa mai salveze din prestatia slaba pe care a avut-o. A reusit sa castige surprinzator in ultima partida disputata pe terenul lui Everton, inregistrand primul meci in deplasare fara gol primit.

Sunt sanse destul de mici pentru a obtine si de aceasta data un rezultat pozitiv, oaspetii, inregistrand in deplasare 9 partide in care au inscris doar de 2 ori, fiind invinsa de 8 ori. Dupa acest joc, va reveni pe teren propriu unde o va intalni pe Burnley, in ultima partida din elita fotbalului englez.

Sunt absente si in tabara oaspetilor care nu se vor putea baza pe Ampadu, Burke, McBurnie, O.Connell si Billy Sharp din cauza accidentarilor.

⚽3. Intalniri directe

In partida tur, Sheffield s-a impus cu 1-0, insa pe terenul lui Newcastle, in toata istoria confruntarilor directe a reusit doar o singura data sa castige, in urma cu aproximativ 15 ani. In afara acelei partide, Newcastle a marcat cel putin un gol impotriva formatiei antrenate de Heckingbottom.

⚽4. Newcastle – Sheffield United echipe probabile:

Newcastle (3-5-2): Dubravka – F. Fernandez, C. Clark, Dummett – J. Murphy, Almiron, Shelvey, J. Willock, M. Ritchie – Saint-Maximin, Joelinton.
Sheffield United (3-5-2) : Ramsdale; Basham, Egan, Bryan; Baldock, Fleck, Norwood, Osborn, Stevens; McGoldrick, Brewster.

⚽5. Newcastle – Sheffield United cote pariuri

Casa de pariuri Betano ne ofera o cota interesanta de 2.05 pentru un pronostic des intalnit in meciurile celor 2 formatii si anume, ”peste 10.5 cornere”, reprezentand unul dintre cele mai bune ponturi sportive in aceasta etapa de Premier League.

⚽6. Newcastle – Sheffield United ponturi pariuri

Newcastle – Sheffield United ponturi pariuri

Gazdele sunt clar favorite in acest duel si sunt sanse mari sa se impuna, insa am evitat sa aleg un pronostic de tipul solist si am mizat pe un combo bet, alegand selectia Newcastle marcheaza& peste 1.5 cartonase indiferent de culoarea acestora, pronostic castigator in 9 din ultimele 10 partide disputate de trupa lui Steve Bruce pe teren propriu.

Ca aspect al jocului, cred ca echipa gazda va controla acest duel, intalnit totusi ca mai slaba formatie din Premier League, care a incasat nu mai putin de 62 de goluri pana in prezent. De partea cealalta, Sheffield, va incerca sa lase o impresie buna in ultimele sale meciuri din Premier League, intrerupand in etapa precedenta o serie de 8 infrangeri consecutive pe teren strain.

Sansele de reusita ale pronosticului propus de mine sunt foarte mari, pentru ca ambele formatii au inregistrat in ultimele 5 runde disputate peste 1.5 cartonase. In privinta golurilor, Newcastle are 9 dintre ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu cu cel putin un gol marcat, in timp ce Sheffield doar intr-o singura partida din deplasare a scapat fara gol primit.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Newcastle – Sheffield United
Pronostic: 
gazdele marcheaza& peste 1.5 cartonase
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: