Newcastle – Tottenham ponturi pariuri 04.04.2021

Scris de chiriladavid2503/04/2021

Stadionul „St. James' Park” din Newcastle va gazdui confruntarea din cadrul rundei cu numarul 30 de Anglia Premier League, dintre Newcastle si Tottenham. Partida va incepe de la ora 16:05 si va fi transmisa de EuroSport 1, 1.62 fiind cota oaspetilor la victorie la Netbet.

⚽ 1. Newcastle.

Se afla exact deasupra liniei retrogradarii, avand 28 de puncte, cu 2 mai mult decat Fulham. Are 6 meciuri la rand fara victorie, 3 remize si 3 infrangeri, fiind invinsa de Brighton inainte de pauza competitionala, scor 3:0.

A luat gol chiar inainte de pauza in meciul cu Brighton, de la Trossard, iar in minutul 68 scor era deja de 3:0. Fabian Schar, Isaac Hayden, Allan Saint-Maximin, Martin Dubravka si Callum Wilson sunt accidentati si nu vor evolua in acest meci.

⚽ 2. Tottenham.

Ocupa pozitia a 6-a in Premier League, avand 48 de puncte, cu 1 mai putin decat West Ham. Merge foarte bine in ultima vreme, avand 4 victorii si 1 infrangere in ultimele 5 runde, castigand cu Burnley, Fulham, Crystal Palace si Aston Villa.

Victoria cu Aston Villa a venit intr-o restanta din cadrul rundei cu numarul 18, Carlos Vinicius si Harry Kane marcand cele doua goluri. Ben Davies, Son Heung-Min si Matt Doherty sunt accidentati si nu pot evolua in acest joc.

⚽ 3. Intalniri directe.

3 victorii are Tottenham in ultimele 5 confruntari directe, acasa jucand mai prost, pierzand in turul sezonului precedent, scor 1:0, obtinand doar o remiza in acest sezon, scor 1:1. Lucas Moura a deschis scorul in turul campionatului, golul egalarii venind in minutul 90+7, fiind inscris de Callum Wilson.

⚽ 4. Newcastle – Tottenham echipe probabile:

Newcastle (4-3-3): Darlow; Dummett, Clark, Lascelles, Manquillo; Hendrick, Shelvey, Willock; Fraser, Almiron, Joelinton.
Tottenham (4-4-2): Lloris; Reguilon, Rodon, Sanchez, Tanganga; Moura, Hojbjerg, Ndomdele, Lo Celso; Vincius, Kane.

⚽ 5. Newcastle – Tottenham cote pariuri

1.68 e cota la Netbet pentru peste 1.5 goluri Tottenham, in timp ce pentru gol marcat de ambele echipe cota e de 1.95.

De asemenea, Pauza/Final 2/2 are cota 2.50 la aceeasi casa de pariuri.

⚽ 6. Newcastle – Tottenham ponturi pariuri

Newcastle – Tottenham ponturi pariuri

Merg pe victoria lui Tottenham, Newcastle aflandu-se intr-o situatie destul de proasta, fiind una dintre echipele cu cel mai slab atac din campionat, o formatie care s-a confruntat cu mai multe probleme in acest sezon.

Iar in deplasare, pe St. James\’ Park, Tottenham a obtinut 3 succese la rand, toate cu minim 2 goluri marcate, Tottenham avand o defensiva buna, care face ca Newcastle sa nu poata sa isi creeze ocazii de gol.

Tottenham a fost scoasa din Europa League si astfel a ramas angrenata doar in Premier League, jucatorii avand astfel unica misiunea de a incheia stagiunea pe primele 4 pozitii ale clasamentului.
Newcastle – Tottenham
Pronostic: 
victorie Tottenham
Cota: 
1.67 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: