Nice – Marseille ponturi pariuri 22.08.2021

Scris de Radu Oprea22/08/2021

Runda cu numarul 3 din Ligue 1 se incheie cu duelul dintre Nice si Marseille. El are loc pe stadionul denumit Allianz Riviera si va fi arbitrat de catre Benoit Bastien. Mai jos gasesti detalii despre ambele combatante, dar si un pronostic.

⚽1. Nice

A inceput destul de bine si este pe locul al 4-lea in campionatul de fotbal Franta Ligue 1. Defensiva nu a incasat gol in cele 2 etape parcurse, iar atacul a marcat de 4 ori, toate reusitele venind in cel mai recent meci.

Are o remiza cu Reims, 0-0 si o victorie de rasunet, cu scorul de 4-0 la Lille, trupa care a luat titlul in sezonul precedent. Rezultatul de egalitate a venit in singurul joc pe care l-a avut pana acum pe teren propriu.

Schneiderlin, Stengs, Guessand, Claude-Maurice si Bambu sunt cu totii accidentati si se pare ca nu vor putea fi utilizati. Lotul este insa destul de bun si se gasesc inlocuitori pentru acestia.

⚽2. Marseille

Parcursul ei este asemanator cu al adversarei sale de acum, ea fiind pe pozitia a 6-a. In ambele runde a inscris si a incasat minim 2 goluri, asadar este una dintre echipele din Hexagon care face spectacol.

S-a impus in fata lui Montpellier cu 3-2, insa apoi a urmat o remiza, 2-2 in derby-ul de traditie cu Bordeaux. Succesul pe care l-a inregistrat a venit in unica deplasare in care a fost in actuala stagiune.

Paul Lopez si Milik au probleme medicale si cel mai probaibl nu vor putea fi prezenti pe gazon. Chiar daca nu are multe absente fata de formatia gazda, cei de la Public Win se asteapta sa nu aiba o misiune prea usoara pe Allianz Riviera.

⚽3. Intalniri directe

Marseille a castigat 7 din ultimele 8 confruntari cu Nice, deci pare sa prefere acest adversar. Cu toate acestea, la precedenta vizita pe aceasta arena a pierdut si nu a facut-o oricum, ci cu un neverosimil 0-3.

⚽4. Nice – Marseille echipe probabile:

Nice (4-4-2): Benitez – Atal, Todibo, Dante, Bard – Boudaoui, Rosario, Lemina, J. Kluivert – Dolberg, Gouiri.
Marseille (3-2-4-1): Mandanda – Saliba, Caleta-Car, L. Peres – B. Kamara, Gueye – Under, Guendouzi, Gerson, De la Fuente – Payet.

⚽5. Nice – Marseille cote pariuri

Poti miza pe minim 2 goluri in prima repriza pentru o cota de 2.96 la PublicWin.
Tot acolo ai putea paria pe ambele marcheaza in a 2-a repriza pentru o cota de 3.20.

⚽6. Nice – Marseille ponturi pariuri

Nice – Marseille ponturi pariuri

Cele doua formatii au atacuri de calitate si eu unul ma astept sa vedem o partida foarte spectaculoasa. Doar gazdele au o defensiva care a fost mai exacta in acest start de campionat, insa nu cred ca poate rezista in 3 meciuri la rand.

Nice evolueaza pe teren propriu si vine cu un moral excelent dupa succesul de la Nice, deci va juca avantat. Kluivert, Dolberg si Gouiri sunt foarte periculosi in fata portii. In ultimele 3 intalniri avute cu oponenta de acum s-a inscris de cel putin 3 ori.

Marseille propune un fotbal ofensiv in acest sezon si nu o vad sa se abata de la acest plan tactic. Poate face diferenta prin Payet, Gerson sau Under. Ambele confruntari ale ei de pana acum s-au incheiat cu minim 4 reusite pe tabela de marcaj.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Nice – Marseille
Pronostic: 
total goluri peste 2,5
Cota: 
2.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: