Nice – Marseille ponturi pariuri 27.10.2021

Scris de Zamfi27/10/2021

Miercuri seara cu incepere de la ora 22:00 avem un duel restant din Franta – Ligue 1 intre Nice siu Marseille. Partida se va disputa la Troyes pe stade de l” Aube, fara spectatori si va fi transmisa de canalul sportiv Look Sport.

⚽1. Nice

Trupa pregatita de Galtier a facut un joc excelent in runda trecuta cand s-a impus pe teren propriu cu 3-2 in fata lui Lyon, asta in conditiile in care in minutul 80 era condusa cu 2-0. Atal in min. 81, Delort din penalty si Guessand in minutul 90+1 au adus o victorie foarte importanta, astfel ca Nice a urcat pe 3 in Ligue 1.

Are evolutii destul de bune pe teren propriu acumuland 11 puncte in 5 runde inregistrand un golaveraj pozitiv cu 11 reusite si 5 goluri primite. In 4 dintre aceste partide Nice a marcat cel putin 2 goluri.

Pentru acest duel nu va conta pe Kluivert si Robson Bambu, abuu fiind accidentati de mai multa vreme, dar principalii marcatori, Gouiri, Delort si Dolberg vor incerca sa aduca victoria contra lui Marseille, iar daca vor reusi, cei de la Nice vor urca pe locul secund in Franta Ligue 1.

⚽2. Marseille

OM poate urca si ea pe 2 in cazul unei victorii, astfel ca vom avea un duel care pe care din care speram sa vedem multe goluri. A reusit sa marcheze 18 goluri printre cei mai buni fiind Payet cu 5 reusite, urmat de Dieng si Under, ambii cu 3 goluri inscrise.

Vine dupa o remiza 0-0 in fata lui PSG, iar dupa aceasta deplasare va urma un duel tot pe teren strain in fata lui Clermont. Referitor la deplasari sa precizam ca OM a acumulat 7 puncte in 4 meciuri, reusind victorii cu cel putin 2 goluri marcate in fata lui Monaco si Montpellier.

Evolueaza si in Europa League, acolo unde face parte din grupa E alaturi de Lazio, Galatasaray si Lok. Moscova, iar la jumatatea campaniei de calificare se afla pe locul 3 cu doar 3 puncte. Urmatorul adversar va fi Lazio Roma, pe teren propriu.

⚽3. Intalniri directe

Marseille a castigat 7 din ultimele 8 confruntari cu Nice, deci pare sa prefere acest adversar. Cu toate acestea, la precedenta vizita pe aceasta arena a pierdut si nu a facut-o oricum, ci cu un neverosimil 0-3.

⚽4. Nice – Marseille echipe probabile:

Nice (4-4-2): Benitez – Daniliuc, Todibo, Dante, Bard – Boudaoui, Thuram, Lemina, Delort – Dolberg, Gouiri.
Marseille (3-2-4-1): Lopez – Saliba, Caleta-Car, L. Peres, Rongier – B. Kamara, Guendouzi – Lirola, Payet, Under – Milik.

⚽5. Nice – Marseille cote pariuri

Poti miza pe minim 2 goluri in prima repriza pentru o cota de 2.96 pe platforma Netbet pariuri sportive. Tot acolo ai putea paria pe ambele marcheaza in a 2-a repriza pentru o cota de 3.20.

⚽6. Nice – Marseille ponturi pariuri

Nice – Marseille ponturi pariuri

Cele doua formatii au atacuri de calitate si eu unul ma astept sa vedem o partida foarte spectaculoasa. Doar gazdele au o defensiva care a fost mai exacta in acest start de campionat, insa vedem ca primeste destul de multe goluri pe teren propriu.

Nice evolueaza pe teren propriu si vine cu un moral excelent dupa succesul cu Lyon, deci va juca destul de ofensiv; Dolberg, Gouiri si Delort fiind foarte periculosi in fata portii. Marseille propune un fotbal ofensiv in acest sezon si nu o vad sa se abata de la acest plan tactic. Poate face diferenta prin Payet, Gerson sau Under, desi in ultimele partide din deplasare nu prea a reusit sa marcheze.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Nice – Marseille
Pronostic: 
peste 2.5 goluri
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: