Nice – Monaco ponturi pariuri 04.09.2022

Scris de Radu Oprea04/09/2022
1
2.82
X
3.55
2
2.47
Nice
Monaco
COTA PONT
1.47

Probabil cel mai interesant meci de duminica din Ligue 1 este Nice - Monaco. El va avea loc pe Allianz Riviera si va fi arbitrat de catre Benoit Millot. Ti-am pregatit informatii despre cele doua trupe si un pronostic in care am o foarte mare incredere.

Nice

  • I-a mers foarte rau si este abia pe pozitia a 15-a cu 5 puncte adunate in tot atatea etape. A marcat doar in 4 din cele 7 dispute avute si doar intr-una nu a incasat gol. Nu este insa una dintre echipele de fotbal din Franta cu o aparare slaba.
  • Putem spune ca este inconstanta din moment ce a inregistrat 2 victorii, 2 rezultate de egalitate si 3 infrangeri. La fel se intampla si pe teren propriu unde a remizat cu Strasbourg, apoi a castigat cu Maccabi Tel Aviv si in cele din urma a pierdut cu Marseille.
  • Mario Lemina este suspendat si de aceea nu este eligibil. Hichem Boudaoui, Sofiane Diop, Gaetan Laborde, Mads Sorensen, Joe Bryan, Morgan Schneiderlin, Lucas Da Cunha si Alexis Trouillet sunt incerti din diverse motive.

Monaco

  • Din pacate pentru ea este intr-o situatie identica, ea fiind pe locul al 16-lea cu 5 puncte dupa 5 runde parcurse. A avut 7 dueluri in acest sezon si in toate a inscris, dar a si primit gol. Cei de la Betano Romania ofera o cota de 1.65 pentru GG.
  • O singura victorie a obtinut, cu Strasbourg si in rest mai are 3 remize si tot atatea victorii. Succesul obtinut a venit in prima deplasare in care a fost, iar apoi a mai fost la PSV unde a pierdut si la PSG unde a terminat la egalitate.
  • Nu se poate conta pe Guillermo Maripan care este suspendat. Kevin Volland este accidentat si nici pe el nu vom avea ocazia sa il vedem la treaba. Exista un semn de intrebare si in ceea ce il priveste pe Myron Boadu care are niste probleme fizice.

Intalniri directe

Monaco pare ca prefera acest adversar pentru ca este neinvinsa in ultimele 5 confruntari cu acesta si pe 4 le-a si castigat. Nu s-a impus in cea mai recenta vizita la Nice, cand au terminat la egalitate, scor 2-2.

Echipe probabile

nice

21:45

monaco

Schmeichel

Viti

Todibo

Dante

Y. Atal

Thuram-Ulien

Beka Beka

A. Ramsey

M. Bard

N. Pepe

Delort

echipament bzc

Nubel

Vanderson

A. Disasi

Badiashile

Caio Henrique

K. Diatta

Y. Fofana

M. Camara

Minamino

Embolo

Ben Yedder

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Betano ai o cota de 2.30 pentru Wissam Ben Yedder inscrie oricand.
Tot aici vei gasi o cota de 4.75 pentru peste 1,5 goluri in fiecare repriza.

Nice – Monaco ponturi pariuri

Monaco are un atac bun si eu unul ma astept sa inscrie destul de rapid in aceasta partida. Sta rau in clasament si de aceea cred ca va tinti toate cele 3 puncte si cum sa le obtina altfel decat practicand un fotbal ofensiv.

Are de la mijloc in sus o pleiada de fotbalisti de calitate. Ma refer aici in special la Ben Yedder, dar si la Diatta, Minamino sau Embolo. A marcat in toate meciurile din actuala stagiune si doar in 2 din cele 7 avute nu a facut-o pana in minutul 70.

Nice are si ea o situatie rea, fiind abia pe locul al 15-lea, deci se va descoperi destul de mult in aparare mai ales ca evolueaza acasa. A fost implicata in 5 dispute in aceasta editie de Ligue 1 si in toate a incasat gol in prima ora de joc.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Nice – Monaco
Pronostic: 
Monaco inscrie pana in minutul 70
Cota: 
1.47 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: