Nice – St. Etienne ponturi pariuri 31.01.2021


Red
0

Cele 2 formatii au destul de multi jucatori importanti indisponibili pentru aceasta confruntare si de aceea cred ca vom vedea un nivel de fotbal de o calitate mai scazuta decat ar fi trebuit. De aceea am ales un interval de goluri in care am foarte mare incredere. Vezi mai jos recomandarea mea.

Nice

A jucat destul de modest pana in acest moment pentru ca in 20 de meciuri a strans numai 26 de puncte si astfel este pe locul 12. A marcat 23 de goluri si a primit 28.

Forma de moment este slaba fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 infrangeri, 2 rezultate de egalitate si o victorie.

Dante si Danilo sunt accidentati si nu vor face parte din lot, iar Rony Lopes si Schneiderlin sunt incerti.

St. Etienne

A jucat slab pana acum in Ligue 1 fiindca in 21 de runde a acumulat numai 19 puncte si astfel este pe locul 16. A marcat 20 de goluri si a primit 35.

Forma de moment este slaba pentru ca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 infrangeri si 2 rezultate de egalitate.

Gabriel Silva, Yvann Macon si Wahbi Khazri sunt accidentati si nu vor face deplasarea. De asemenea, Debuchy, Moukoundi, Retsos si Monnet Paquet sunt in carantina.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de foarte multe ori fiindca joaca an de an in Ligue 1 si in general au fost meciuri foarte spectaculoase. In tur Nice s-a impus cu 3-1 in deplasare.

Nice – St. Etienne echipe probabile

Nice (3-4-3): Benitez – N'Soki, Saliba, Daniliuc – Kamara, Thuram, Melou, Atal – Adelaide, Dolberg, Boudaoui.

St. Etienne (4-2-3-1): Moulin – Sissoko, Camara, Kolodziejczak, Trauco – Neyou, Youssouf – Nordin, Hamouma, Bouanga – Abi.

Nice – St. Etienne cote pariuri

Fotbalul din Franta Ligue 1 este destul de imprevizibil fiindca nu este o diferenta mare de valoare intre echipe. De aceea aleg sa pariez pe goluri si tinand cont de problemele celor 2 formatii nu cred ca se vor marca mai mult de 2 acum, cota fiind de 1.83 la Unibet.

Nice – St. Etienne ponturi pariuri

Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 62.3%
Castigate: 33/53
Daca ne-am luat dupa intalnirile directe, am spune ca ar trebui sa se inscrie foarte multe goluri in aceasta confruntare, insa datorita absentelor din cele 2 loturi, cred ca nu vor fi prea multe reusite.
Doar in 3 din cele 10 meciuri de acasa ale lui Nice s-au marcat mai mult de 3 goluri, acest lucru intamplandu-se in 4 din cele 11 deplasari ale lui St. Etienne.
Un gol sigur se va marca fiindca ambele formatii sufera in defensiva, dar nu cred ca sunt sanse prea mari sa se inscrie mai mult de 3.

Nice - St. Etienne
Pronostic: 1-3 goluri Cota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here