Nimes – Lyon ponturi pariuri 16.05.2021

Scris de chiriladavid2516/05/2021

„Stade des Costieres” din Nîmes va gazdui confruntarea din penultima etapa a campionatului francez de fotbal Ligue 1, dintre Nimes si Lyon. Meciul va incepe de la ora 22:00, ora la care i-au loc toate celelalte jocuri ale etapei si o are ca favorita certa pe formatia vizitatoare.

⚽ 1. Nimes.

Ocupa pozitia a 19-a in clasamentul din Ligue 1, avand 35 de puncte, cu 2 mai putin decat Nantes. Are 9 victorii, 8 remize si 19 infrangeri, luand insa 6 puncte din ultimele 5 runde, 1 victorie si 3 remize.

A obtinut un succes rasunator in runda precedenta, castigand la Metz, cu scorul de 3:0, goluri semnate de Fomba, Ripart si Ferhat. Depres, Martinez, Briançon nu pot juca la gazde, fiind accidentati.

⚽ 2. Lyon.

Se afla pe pozitia a 4-a in clasamentul de fotbal Franta Ligue 1, avand 73 de puncte, cu 1 mai putin decat Monaco. Merge bine in ultima vreme, facand un singur pas gresit, in fata primei clasate, castigand 4 din ultimele 5 partide.

S-a impus runda precedenta, pe teren propriu, cu Lorient, scor 4:1, Bruno Guimaraes marcand o dubla, dupa ce inscrisesera Aouar si Paqueta. De Sciglio, Denayer, Bard si Benlamri sunt indisponibilii formatiei vizitatoare.

⚽ 3. Intalniri directe.

Nu mai putin de 3 victorii are Lyon in precedentele 4 jocuri, remizand in tur, scor 0:0. 3 victorii la rand are Lyon in deplasarile de la Nimes, victoria lui Lyon si 2-6 goluri marcate putand fi pontul zilei la pariuri.

⚽ 4. Nimes – Lyon echipe probabile:

Nîmes (4-3-3): Reynet; Meling, Landre, Ueda, Paquiez; Fomba, Cubas, Ripart; Ferhat, Eliasson, Kone.
Lyon (4-3-3): Lopes; Dubois, Diomande, Ozkacar, Cornet; Paqueta, Guimaraes, Aouar; Toko Ekambi, Depay, Kadewere.

⚽ 5. Nimes – Lyon cote pariuri

2.57 e cota la Betano pentru victoria la zero a formatiei vizitatoare, in timp de pentru minutul primul gol dupa 28 de minute, cota e de 2.30.

⚽ 6. Nimes – Lyon ponturi pariuri

Nimes – Lyon ponturi pariuri

Lyon e in continuare in lupta pentru pozitia a 3-a in clasamentul, loc care duce in preliminarile Ligii Campionilor, un loc mai bun decat cea pe care se afla acum, care duce doar in Europa League.

Asadar, Lyon va face tot pentru a castiga acest meci si astfel victoria ar trebui sa fie una asigurata, castigand precedentele 3 deplasari de la Nimes, toate cu minim 3 goluri inscrise, ultimul succes venind cu scorul de 4:0.

Lyon si-a castigat precedentele 2 jocuri de campionat, fiind invinsa doar de Lille, revenind spectaculos in jocul cu Monaco, castigand runda precedenta, acasa, cu Lorient, scor 4:1.
Nimes – Lyon
Pronostic: 
2 si 2+
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: