Norrie – Basilashvili ponturi pariuri 18.10.2021

Scris de adrian198117/10/2021

Turneul de la Indian Wells a a juns la ultima zi, zi in care se vor desfasura finalele iar finala masculina pune fata in fata doi jucatori pe care nu multa lume ar fi pariat la inceputul turneului, britanicul Cameron Norrie si georgianul Nikoloz Basilashvili. Meciul este programat cu incepere de la ora 02:00 (ora Romaniei) pe arenta principala de la Indian Wells.

1. Cameron Norrie

Norrie are 26 de ani si inainte de Indian Wells era pe locul 26 in clasamentul ATP. Sezonul 2021  este unul de exceptie pentru el, a jucat foarte multe meciuri si are rezultate excelente la majoritatea turneelor la care a participat, indiferent de suprafata. Trecem in revista doar titlul castigat pe hard la Los Cabos si finala reusita tot pe hard in turneul de la San Jose, cu putin timp inainte de Indian Wells.

La acest turneu a avut un parcurs dificil jucand primele 3 meciuri echilibrate, cu Sandgren, Bautista si Paul, in toate 3 a avut nevoie de set decisiv pentru a se impune. Apoi, in sferturi l-a intalnit pe Schwartzman caruia nu i-a dat nicio sansa invingandu-l cu 6-0, 6-2 iar in semifinale o soarta similara a avut Dimitrov care s-a vazut invins tot in 2 seturi (6-2, 6-4).

2. Nikoloz Basilashvili

Basilashvili are 29 de ani si este pe locul 36 in lume iar sezonul acesta este unul formidabil si pentru el, cu multe rezultate foarte bune reusite. Titlul castigat la Doha este probabil cel mai bun rezultat al sau, apoi titlul castigat pe zgura la Munich, semifinala de la Halle, pe iarba, plus multe tururi 3 reusite in special in turneele pe hard de dupa Wimbledon.

La Indian Wells a avut un parcurs aproape perfect, a trecut in primul tur de Eubanks, apoi de Ramos intr-un meci dificil in care a revenit de la 0-1 la seturi, in turul 3 l-a invins pe Khachanov, in sferturi a trecut de Tsitsipas iar in semifinale de Fritz cu care a avut un prim set dificil in care a fost nevoit sa salveze cateva mingi de set.

3. Intalniri directe

Ceo doi s-au intalnit pana acum o singura data, chiar in acest an, pe hard la Rotherdam, Norrie a castigat categoric cu 6-0, 6-3.

4. Cote pariuri

Norrie este favorit la castigarea meciului cu o cota de 1.58, o victorie a lui Basilashvili fiind cotata cu 2.45. O victorie in minim de seturi a lui Norrie, la fel ca in singurul meci direct jucat abul acesta la Rotherdam, are cota 2.43.

5. Cameron Norrie – Nikoloz Basilashvili ponturi pariuri

Cameron Norrie – Nikoloz Basilashvili ponturi pariuri

O sa merg pe mana lui Norrie pe care il consider totusi jucatorul mai bun. Chiar daca Basilashvili are 2 din 2 finale castigate anul acesta, Norrie a fost solid atat ca joc cat si din punct de vedere psihic reusind sa-si creasca nivelul de joc atat cat a fost necesar pentru a castiga in fiecare meci.

Ar mai fi si faptul ca pe 1 martie, la Rotherdam, tot pe hard, Norrie a castigat cu 6-0, 6-3 desi in saptamana imediat urmatoare Bashilashvili castiga turneul de la Doha.

La Basilashvili e posibil sa fi aparut si oboseala, in semifinale cu Fritz a fost dominat si a avut noroc ca nu a pierdut primul set pentru ca, probabil ar fi pierdut si meciul iar acest meci se joaca la mai putin de 24 de ore si timpul de odihna si refacere, nu cred ca a fost suficient.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Cameron Norrie – Nikoloz Basilashvili
Pronostic: 
victorie Norrie
Cota: 
1.58 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: