Cameron Norrie – Casper Ruud ponturi 04.10.2021

0

O finala putin surprinzatoare va avea loc in finala turneului de la San Diego, California, aflat la prima editie. Cei doi combatanti ai ultimului act sunt britanicul Cameron Norrie si norvegianul Casper Ruud, iar meciul este programat luni, incepand cu ora 02:00.

1. Cameron Norrie

Jucatorul din Marea Britanie, in varsta de 26 de ani, ocupa in prezent locul 28 in clasamentul ATP, fiind cea mai buna clasare fiind din cariera.

Cameron Norrie a avut parte de un sezon consistent pana acum, disputand 3 finale, 2 pe zgura, la Estoril si Lyon, respectiv una pe iarba de la Queens, inainte de Wimbledon.

Dupa un sezon nefast de hard american, Cameron Norrie a defilat in acest turneu, invingand jucatori importanti in circuit precum Andrey Rublev sau Daniel Evans.

2. Casper Ruud

Jucatorul din Norvegia, in varsta de doar 22 ani, ocupa in prezent locul al 10-lea in clasamentul ATP, traversazand cea mai buna perioada din cariera.

In aceasta vara a reusit o performanta exceptionala, castigand 3 turnee de zgura consecutive, avand o serie de 14 meciuri consecutiv castigate.

A confirmat si in turneul de la San Diego, pierzand doar un singur set in cele 3 partide disputate, chiar in semifinala impotriva lui Grigor Dimitrov.

3. Intâlniri directe

Cei doi jucatori nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc prima confruntare directa.

4. Cote pariuri

Ambii jucatori au castigat meciurile din semifinale in 3 seturi, iar pentru un meci incheiat urma unui set decisiv avem cota 2.15.
Casper Ruud porneste ca favorit in acest duel, iar pentru victoria jucatorului din Norvegia in minimum de seturi avem o cota de 2.87.

5. Cameron Norrie – Casper Ruud ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 57.1%
Castigate: 12/21
Ambii jucatori au reusit performante excelente in acest turneu, insa eu il vad pe Norrie usor favorit in aceasta finala, invingand jucatori mai bine clasati, precum Daniel Evans sau Andrey Rublev. Cu o incredere la cel mai inalt nivel si in ciuda unui duel echilibrat, ma astept ca Norrie sa isi treaca in palmares titlul de la San Diego, dupa cel obtinut la Los Cabos.

C. Norrie - C. Ruud
Pronostic: C. Norrie Cota: 2.02

Click aici pentru a paria acest pronostic
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 65.6%
Castigate: 59/90
O cotă de neratat pentru acest pronostic pentru că Norrie este jucătorul cu un serviciu mai bun, Ruud serveste eficient care-i creează avantaj in schimb dar rareori servește decisiv.

Performanele lui Ruud la serviciu i-au adus doar cate 3 asi in fiecare dintre cele 3 meciuri jucate la acest turneu. Norrie in schimb a servit 5 asi cu Koepher, 6 asi cu Evans, doar unul cu Shapovalov și 8 cu Rublev.

Mă aștept la un meci în care Norrie sa domine mai ales cu serviciul și dacă lucrurile vor sta că până acum în turneu, sunt șanse bune sa servească mai mulți asi ca Ruud.

Cameron Norrie -Casper Ruud
Pronostic: mai mulți asi Norrie Cota: 2.00

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
59 din 90 66% +1263.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here