Norvegia – Olanda ponturi pariuri 01.09.2021

Scris de Radu Oprea01/09/2021

Norvegia si Olanda se confrunta la Oslo pe Ullevaal Stadion. Sunt de parere ca ambele formatii vor tinti victoria si ca ne asteapta un duel foarte frumos. Am pregatit detalii si statistici despre cele doua echipe si un pont argumentat.

⚽1. Norvegia

Ocupa pozitia a 4-a in grupa G si a adunat 6 puncte in 3 runde parcurse, liderul Turcia avand doar unul in plus. Atacul a dezamagit, el inscriind de 4 ori, insa defensiva a primit doar 3 goluri si arata bine.

Are 3 victorii in ultimele 5 dispute, intre ele fiind insa 2 esecuri. In 3 din precedentele 5 partide de acasa a pierdut, dar pe celelalte 2 le-a castigat. Casa de pariuri 888 considera ca pleaca acum cu sansa a 2-a.

Fredrik Aursnes, Fredrik Midtsjo si Jonas Svensson sunt cei mai importanti oameni care nu au fost chemati la lot. Nu vor lipsi insa vedete precum Erling Haaland, Martin Odegaard sau Joshua King.

⚽2. Olanda

Se afla pe locul al 2-lea in grupa si ca si adversara ei de acum are 6 puncte dupa primele 3 etape. Cu 11 reusite, ofensiva este cea mai eficienta din grupa, iar apararea nu e foarte rea, aceasta incasand doar 4 goluri. Aceste cifre m-au ajutat la capitolul pronosticuri azi.

La EURO din aceasta vara a iesit in optimi, fiind eliminata de Cehia. Inainte de acest esec avusese 4 victorii la rand, 3 dintre ele fiind la zero. A pierdut doar 2 din ultimele 11 jocuri de pe teren strain si in 6 dintre acestea s-a impus.

Jasper Cillessen, Donny van de Beek, Patrick van Aanholt, Joel Veltman, Owen Wijndal, Luuk de Jong si Quincy Promes nu au fost convocati. Steven Bergwijn si Denzel Dumfries au prins lista pe ultima suta de metri. Matthijs de Ligt este suspendat.

⚽3. Intalniri directe

Nu avem ce puncta la acest capitol pentru ca ultima confruntare dintre ele a fost in 2009, iar de atunci cele doua selectionate s-au schimbat total.

⚽4. Norvegia – Olanda echipe probabile:

Norvegia (4-2-3-1): A. Hansen – Gregersen, Strandberg, K. Ajer, Meling – P. Berg, Thorstvedt – Thorsby, Odegaard, Elyounoussi – Haaland.
Olanda (4-3-3): T. Krul – Dumfries, V. van Dijk, S. de Vrij, D. Blind – M. de Roon, F. de Jong, Wijnladum – Bergwijn, Depay, Malen.

⚽5. Norvegia – Olanda cote pariuri

Pentru o cota de 2.50 la 888Sport poti paria pe Memphis Depay ca marcheaza oricand.
Tot la 888Sport primesti o cota de 2.65 daca mizezi pe minim 2 goluri in prima repriza.

⚽6. Norvegia – Olanda ponturi pariuri

Norvegia – Olanda ponturi pariuri

Ne aflam abia la a 4-a runda a calificarilor si nu prea cred ca vom vedea pe gazon doua echipe pragmatice, care sa tina de un 0-0. Ambele au jucatori de calitate de la mijloc in sus si de aceea sunt de parere ca trebuie sa mizam pe spectacol.

Norvegia dispune de avantajul terenului propriu si va incerca sa-l fructifice. Asadar, va ataca, iar Haaland, Odegaard sau Elyounoussi pot depasi defensiva adversa. In 3 din ultimele 5 dispute ale selectionatei scandinave au fost cel putin 3 reusite pe tabela de marcaj.

Pe Olanda o stim cu totii, ea fiind de multi ani una dintre cele mai ofensive formatii din Europa. Wijnaldum, Bergwijn si Depay au calitate in fata portii. Daca ne uitam pe ultimele 7 meciuri ale ei vom observa ca doar in 2 nu s-a inscris de minim 3 ori, scorul fiind atunci 2-0.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Norvegia – Olanda
Pronostic: 
total goluri peste 2,5
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: