Norvegia – Serbia ponturi pariuri 27.09.2022

Scris de Radu Oprea27/09/2022
1
2.46
X
3.30
2
3.15
Norvegia
Serbia
COTA PONT
1.57

Norvegia si Serbia se intalnesc la Oslo, iar pentru oaspeti este penultima repetitie inainte de Cupa Mondiala de fotbal 2022. Antonio Mateu Lahoz va arbitra aceasta disputa. Ti-am pregatit detalii si statistici interesante, dar si un pont.

Norvegia

  • Ea conduce clasamentul acestei grupa a 4-a din Liga B si in 5 etape a adunat 10 puncte. Sub ea mai sunt adversara de acum, Slovenia si Suedia. A marcat in 5 din ultimele 7 confruntari si in 4 dintre ele nu a incasat nici macar un gol.
  • Vine dupa o infrangere, 1-2 in Slovenia, dar inainte de asta inregistrase 5 victorii si un rezultat de egalitate. Pe teren propriu nu a mai pierdut de 8 meciuri, iar pe 5 dintre ele le-a si castigat, asadar este o forta acolo.
  • Nu se va putea conta pe Kristian Thorstvedt pentru ca este suspendat din cauza cumului de cartonase galbene. Cel mai probabil, locul lui in prim 11 va fi luat de catre mijlocasul lui Union Berlin, este vorba despre Morten Thorsby. 

Serbia

  • Are tot 10 puncte dupa 5 runde parcurse si are si un golaveraj mai bun decat oponenta ei de acum. Este insa pe 2 pentru ca a fost invinsa in intalnirea directa. In ultimele 4 dispute a inscris, insa doar intr-una dintre ele nu a primit gol.
  • Este pe val pentru ca nu a pierdut in cele mai recente 4 dueluri si in 3 s-a si impus. Se descurca bine si in deplasari din moment ce a castigat in 4 din precedentele 6 in care a fost, printre pasii gresiti fiind insa un esec drastic, 0-3 in Danemarca.
  • Sergej Milinkovic-Savicsi Uros Racic sunt suspendati si de aceea nu vom avea ocazia sa ii vedem in actiune. Pe lista celor anuntati ca fiind indisponibili mai este inca un nume, Nikola Milenkovic, acesta fiind accidentat.

Intalniri directe

Norvegia a castigat confruntarea care a avut loc in aceasta grupa cu scorul de 1-0 la Belgrad. Au mai dat piept si in 2020, in preliminariile pentru EURO si atunci Serbia s-a impus la Oslo cu 2-1 dupa 120 de minute. 

Echipe probabile

norvegia

21:45

serbia

Nyland

Ryerson

Hanche-Olsen

Ostigard

Meling

Odegaard

Berge

Thorsby

Elyounoussi

Haaland

Sorloth

echipament bzc

V. Milinkovic-Savic

Babic

S. Mitrovic

Masovic

Lazovic

Lukic

Ilic

Kostic

Djuricic

Tadic

A. Mitrovic

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Public Win ai o cota de 2.92 pentru prima repriza peste 1,5 goluri.
Aici primesti o cota de 2.68 pentru total cornere peste 10,5.

Norvegia – Serbia ponturi pariuri

Cel putin recent, ambele formatii au aratat foarte bine pe faza ofensiva. In schimb, apararile au scartait teribil si in aceste conditii eu sunt de parere ca vom vedea un meci foarte spectaculos la Oslo, pe Ullevaal Stadion.

Norvegia va incerca sa fructifice avantajul terenului propriu. Ii are pe Odeegard, Haaland si Sorloth, 3 fotbalisti care sunt foarte eficienti in fata portii. In 3 din ultimele 4 confruntari ale ei am avut parte de cel putin 3 reusite pe tabela de marcaj.

Serbia este obligata sa castige daca vrea sa termine prima in aceasta grupa, deci va iesi la atac. Si ea are jucatori de calitate in avantposturi precum Mitrovic, Tadic sau Kostic. Pariul GG sau 3+ a iesit in 3 din precedentele 4 dispute ale ei.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Norvegia – Serbia
Pronostic: 
GG sau 3+
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: