Norvegia – Serbia ponturi pariuri 08.10.2020

Scris de chiriladavid2508/10/2020

Probabil cel mai tare meci de baraj pentru Euro 2020 e cel dintre Norvegia si Serbia, doua selectionate care propun jucatori de foarte mare calitate. Mansa unica are loc la Oslo, pe Stadionul „Ulleval Stadion” si va incepe de la ora 21:45, castigatoare urmand a juca in finala barajului cu una dintre selectionata Scotiei sau cea a Israelului.

⚽ 1. Norvegia.

S-a clasat pe pozitia a 3-a in grupa sa de calificare la Euro, in spatele Spaniei si a Suediei. A castigat insa grupa sa din editia precedenta de Liga Natiunilor, o grupa mai usoara, cu Bulgaria, Cipru si Slovenia.

A debutat cu stangul in actuala editie a Ligii Natiunilor, fiind invinsa acasa de Austria, scor 2:1, impunandu-se insa in cel de-al doilea meci din grupa, 5:1, in deplasare cu Irlanda de Nord. Selectionerul suedez al norvegienilor, Lars Lagerbäck, are cei mai importanti jucatori disponibili pentru aceasta disputa foarte importanta.

Norvegia Serbia Cote Pariuri 08102020

⚽ 2. Serbia.

A incercat sa se califice in extremis la Euro, clasandu-se la randul ei a 3-a in grupa sa, una din care au facut parte Ucraina, Portugalia, Luxemburg si Lituania. S-a calificat la baraj tot datorita Ligii Natiunilor, castigand o grupa cu Romania, Muntenegru si Lituania.

Promovarea in Liga B a Ligii Natiunilor nu i-a fost de bun agur, obtinand 1 singur punct dupa primele 2 meciuri, pierzand in deplasare, cu Rusia, scor 3:1, remizand acasa, cu Turcia, scor 0:0. Filip Kostic s-a accidentat recent si nu va fi prezent la acest meci de baraj.

⚽ 3. Intalniri directe.

Va fi prima confruntare directa dintre cele doua selectionate.

⚽ 4. Norvegia – Serbia echipe probabile:

Norvegia (4-4-2): Jarstein; Aleesami, Hovland, Kristoffer Ajer, Elabdellaoui; Elyounoussi, Normann, Henriksen, Johansen; Sorloth, Erling Haaland.
Serbia (3-4-1-1): Rajkovic; Kolarov, Pavlovic, Milenkovic; Lazovic, Lukic, Gudelj, Maksimovic-Savic, Nemanja Radonjic; Tadic; Aleksander Mitrovic.

⚽ 5. Norvegia – Serbia cote pariuri.

Norvegia Serbia Cote Pariuri

⚽ 6. Norvegia – Serbia ponturi pariuri.

Norvegia – Serbia ponturi pariuri

E un meci de totul sau nimic si astfel ma astept sa trateze si jucatorii acest meci, motiv pentru care cred ca vom avea un meci cu goluri marcate de ambele formatii, nu de alta, dar Norvegia e o selectionata care nu se prea stie apara.

Astfel, sub presiune, defensiva nordica ar putea ceda, iar asta ar face ca partida sa fie si mai dechisa, sarbii avand nevoie de a marca in acest meci, pentru a nu se trezii ca vor incasa vreun gol din vreo faza fiza pe final de meci.

Sarbii ii au pe Tadic si pe Mitrovic jucatori care sa marcheze in oricare moment, in timp ce norvegienii isi pun baza in Haaland, cel care a marcat niste goluri incredibile in septembrie, un jucator irezistibil, care la randul sau poate face diferenta.
Norvegia – Serbia
Pronostic: 
GG
Cota: 
1.96

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: