Novak Djokovic – Alex Molcan ponturi pariuri 29.05.2021

Scris de Tennis.tipster.9229/05/2021

Novak Djokovic si-a dorit cu precadere sa castige al 2-lea turneu disputat la Belgrad in acest an, dupa ce in precedentul a fost invins de Aslan Karastev in semifinale. De data aceasta s-a calificat fara probleme pana in finala, iar ultimul act se anunta unul facila, intalnindu-l pe slovacul Alex Molcan, aflat la cea mai buna performanta a carierei. Duelul dintre cei doi este programat sambata, inceapand cu ora 15:00.

1. Novak Djokovic

Jucatorul din Serbia, ajuns la 34 de ani, se afla in prezent pe primul loc in clasamentul ATP, ocupand aceasta pozitie de un timp foarte indelungat.

Este aproape la Belgrad de a-si adjudeca al doilea titlu ATP din acest an dupa succesul obtinut la Australian Open, in timp ce in sezonul de zgura a ajuns pana in finala de la Roma, unde a trebuit sa se recunoasca din nou invinsa de eternul sau rival, Rafael Nadal.

La Belgrad a disputat pana acum 3 partide, 2 dintre acestea castigandu-le in minimum de seturi, singurul set pierdut fiind in fata slovacului Andrej Martin, in fata caruia a castigat setul decisiv cu 6-0.

2. Alex Molcan

Jucatorul din Slovacia, in varsta de 23 de ani, ocupa in prezent locul 255 in clasamentul ATP, fiind in cea mai buna forma a carierei, iar saptamana vitoare va urca multe locuri in clasament dupa acest rezultat obtinut la Belgrad.

Doar la Marseille a reusit sa se califice pe tabloul principal al unui turneu ATP, in schimb a participat doar in turnee de nivel Challenger, iar cel mai bun rezultat il reprezinta semifinala disputata pe zgura de la Gran Canaria.

La Belgrad a reusit cel mai bun rezultat al carierei de pana acum, venind din calificari, iar singurul set pierdut in cele 6 meciuri precedente a fost in fata lui Federico Delbonis, in semifinale, administrandu-i lui Pejda Krstin un sec 6-0 6-0.

3. Intâlniri directe

Cei doi jucatori nu s-au intalnit pana acum in circuitul ATP, fiind prima confruntare directa intre cei doi.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie a lui Novak Djokovic în acest meci, cu mai putin de 16.5 game-uri disputate in meci, avem cota 1.95
Alex Molcan traverseaza cea mai buna perioada a carierei, iar pentru un meci incheiat de slovac la o diferenta de +7.5 game-uri avem o cota de 1.78.

5. Novak Djokovic – Alex Molcan ponturi pariuri

N. Djokovic – A. Molcan ponturi pariuri

In timp ce Novak Djokovic cauta sa castige un nou titlu in fata propriilor suporteri, pentru Alex Molcan acesta reprezinta cu singuranta cel mai important meci din cariera, intalnind intr-o finala ATP chiar liderul mondial. Chiar daca a reusit cateva performante uimitoare in aceasta saptamana, emotiile lui Molcan vor fi la cote extrem de ridicate si sunt toate sansele ca acesta sa clacheze in momentele importante si sa nu mai poata presta acelasi tenis de o calitate superioara. Iar adversarul sau, nimeni altul decat Novak Djokovic, va incerca sa isi faca meciul usor, iar eu mizez pe o victorie facila a acestuia, fara a consuma multe resurse fizice inainte de Roland Garros.
N. Djokovic – A. Molcan
Pronostic: 
Sub 18.5 game-uri
Cota: 
1.40 @

Novak Djokovic – Alex Molcan ponturi pariuri

O finala surprinzatoare pentru tanarul slovac aflat pe locul 255 in lume, e limpede ca este turneul carierei pentru el si are o ocazie nesperata de a juca cu liderul clasamentul ATP si deja o legenda a tenisului – Novak Djokovic.

Molcan face 2-3 duble greseli in meci chiar si atunci cand castiga meciurile lejer, cum s-a intamplat cu kristin sau Verdasco, cu atat mai mult, anticipez ca impotriva unui jucator execelent la retur ca Djokovic, numarul acestora va creste pentru ca va fi nevoit mereu sa forteze serviciul 2 pentru a nu fi taxat de sarb.

Nole va dori sa aiba un meci scurt pentru a nu risca vreo accidentare sau o oboseala suplimentara inainte de Roland Garros, astfel cred ca va fi concentrat si nu va face cadouri. Vad sanse mari ca Molcan sa comita mai multe duble greseli iar cota este una foarte buna.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Novak Djokovic – Alex Molcan
Pronostic: 
mai multe duble greseli – Molcan
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: