Novak Djokovic – Malek Jaziri ponturi 24.02.2020

0

Liderul mondial, Novak Djokovic, debuteaza in turneul de la Dubai impotriva tunisianului Malek Jaziri, in fata caruia a mai obtinut o victorie confortabila in urma cu cateva sezoane. Meciul din acest turneu este programat luni, in jurul orei 17:00.

Novak Djokovic - Malek Jaziri ponturi

@Tennis World USA

?1. Novak Djokovic

Jucatorul din Serbia, dupa victoria de la Australian Open, a redevenit lider in clasamentul ATP, fiind probabil cel mai bun jucator pe aceasta suprafata dura.

In acest sezon s-a descurcat excelent in Australia, castigand cu echipa Serbiei editia inaugurala a ATP Cup, invingand in ultimul act nationala Spaniei, urmand performanta excelenta de la Australian Open, castigand pentru a 8-a titlul. 

In acest turneu porneste ca mare favorit, fiind singurul jucator din top 5 care ia startul in Turneul din Golf.

?2. Malek Jaziri 

Tunisianul in varsta de 36 de ani ocupa in prezent locul 259 in clasamentul ATP, aflat in preajma retragerii din circuit.

Nu a fost niciodata un jucator, aflandu-se doar o perioada foarte scurta de timp pe locul 42 in clasamentul ATP, in 2019, coborand ulterior extrem de multe locuri in clasament.

In acest an a luat parte doar la turnee de nivel Challenger, obtinand o singura victorie, in rest a parasit competiitile tot in primul tur, tenisul sau fiind la un nivel foarte scazut in aceste momente.

? 3. Intalniri directe

Cei doi jucatori s-au intalnit o singura data, in 2016, tot pe suprafata dura, cand Novak Djokovic s-a impus extrem de clar, scor 6-2 6-1, diferenta de consistenta in joc este una net superioara in favoarea sarbului.

? 4. Date statistice

Ultimul meci direct pe hard a fost unul foarte scurt, 1.83  este un cu mai putin de 16.5 game-uri.
Novak Djokovic porneste ca mare favorit, 1.78 e cota pentru ca sarbul sa se impuna la mai mult de 7.5 game-uri.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

?5. Novak Djokovic – Malek Jaziri cote pariuri

?6. Novak Djokovic – Malek Jaziri ponturi pariuri

Meciul acesta va fi unul intr-o singura directie, sansele jucatorului tunisian de 36 de ani fiind extrem de infime. Avand in vedere rezultat direct anterior, cand tunisianul era mult mai tanar si totusi nu a castigat mai mult de 3 game-uri, consider ca sarbul va avea un meci de antrenament impotriva jucatorului tunisian, iar pronostic ales de mine va fi un prim set in care Malek Jaziri nu va castiga mai mult de 2 game-uri.

N. Djokovic - M. Jaziri
Pronostic: M. Jaziri sub 2.5 game-uri in primul setCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here