Djokovic – Kohlschreiber ponturi pariuri 01.07.2019

0

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale primei zile de concurs de la Wimbledon va avea loc intre sarbul Novak Djokovic, liderul mondial, si veteranul german Philipp Kohlschreiber. Fiind suprafata preferata a germanului, meciul se anunta unul cat de cat echilibrat, iar acesta va avea loc luni, in jurul orei 15:00.

Djokovic-Kohlschreiber-01072019

1. Novak Djokovic

Sarbul se afla pe “fotoliul” de lider mondial, fiind probabil cel mai constant jucator din circuit la cel mai inalt nivel. Suprafatele sale preferate sunt hard-ul si iarba, castigand multe turnee de Grand Slam pe acestea.

Actualul sezon a fost unul impresionant pentru Djokovic, castigand turneul de la Australian Open, iar pe zgura s-a impus la Madrid si a disputat finala de la Roma.

Este campionul en-titre de la Wimbledon, invingandu-l in finala de anul trecut pe Kevin Anderson, insa in acest an nu a jucat niciun turneu de pregatire inainte de turneul londonez.

1. Philipp Kohlschreiber

Jucatorul german, ajuns la varsta de 35 de ani, se afla in ultima parte a carierei, iar in prezent ocupa pozitia a 57-a in clasamentul ATP.

In acest sezon s-a evidentiat doar in 2 turnee pe hard, in debutul sezonului la Auckland, unde a ajuns pana in semifinale, respectiv la Indian Wells, ajuns pana in turul al 4-lea, invingandu-l chiar pe Novak Djokovic in acel turneu.

Iarba este suprafata sa preferata, insa acest sezon nu i-a adus niciun rezultat notabil, fiind invins in primul tur atat la Stuttgart, cat si la Halle, pornind astfel lipsit de incredere in turneul de la Wimbledon.

3. Intalniri directe

Scorul intalnirilor directe este unul confortabil pentru Novak Djokovic, 10-2, iar in acest an au avut loc deja un numar de 3 intalniri, 2-1 in favoarea jucatorului din Serbia.

4. Date statistice

Philipp Kohlschreiber are 2 infrangeri la rand impotriva lui Novak Djokovic, 1.75 e cota pentru o victorie la handicap -7.5 al lui Djokovic.
Singurul meci disputat intre cei doi pe iarba de la Wimbledon s-a incheiat cu un triplu 6-4 pentru Djokovic, 1.73 e cota pentru un meci cu peste 29.5 game-uri.

6. Novak Djokovic – Philipp Kohlschreiber ponturi pariuri

Chiar daca Novak Djokovic nu a disputat niciun meci inainte de Wimbledon, acesta este principalul favorit al turneului, in timp ce Philipp Kohlschreiber nu se mai afla la nivelul adecvat pentru a-i pune probleme sarbului.

Lipsit de incredere in jocul sau dupa 2 infrangeri in minimum de seturi in turneele precedente pe iarba, Philipp Kohlschreiber nu pare a mai avea armele necesare pentru a pune pretentii in acest meci.

Mizez astfel pe o victorie confortabila al lui Novak Djokovic, facila, obtinuta in minimum de seturi, dominand foarte clar schimburile de mingi din spatele terenului.


N. Djokovic - P. Kohlschreiber
Pronostic: H-7.5Cota: 1.73Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
19 din 3161%+496.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here