Novak Djokovic – Roger Federer ponturi pariuri 14.11.2019

0

Meciul decisiv al zilei de joi de la Turneul Campionilor il va reprezenta re-editarea finalei de la Wimbledon din acest an dintre Novak Djokovic si Roger Federer, ambii avand nevoie de victorie pentru calificarea in semifinale. Partida va fi transmisa in direct pe Digisport 2, incepand cu ora 22:00.

Novak Djokovic - Roger Federer ponturi pariuri

@Dario As

?1. Novak Djokovic

Jucatorul din Serbia, chiar daca a castigat ultimul turneu Masters de la Paris, a cazut pe locul secund in clasamentul ATP, in urma ibericului Rafael Nadal.

Dupa castigarea turneului de la Paris, care paradoxal l-a coborat in clasament, a continuat cu victoria din primul meci de la Londra impotriva italianului Matteo Berrettini, pe care l-a invins in minimum de seturi.

Parea ca va continua cu o doua victorie relativ usoara impotriva lui Dominic Thiem, insa austriacul a revenit de la 0-1 la seturi, impunandu-se in tiebreak-ul setului decisiv, Djokovic lasand impresia ca este prea pasiv in momentele decisive.

? 2. Roger Federer

Jucatorul elvetian, ajuns la varsta de 38 de ani, se mentine inca in top 5 al clasamentului ATP, fiind pe locul al 3-lea in acest moment.

In primul meci al acestui turneu a avut parte de un meci echilibrat impotriva austriacului Thiem, care insa a fost mult mai consistent in momentele decisive ale partidei, obtinand astfel a 3-a victorie in fata elvetianului din acest sezon.

S-a mentinut in cartile calificarii in semifinale prin victoria consistenta impotriva italianului Berrettini, in minimum de seturi, ceea ce face ca intalnirea impotriva lui Novak Djokovic sa se dispute un meci decisiv.

? 3. Intalniri directe

Cei doi jucatori s-au intalnit pana acum de 50 de ori, iar Djokovic conduce cu 28-22. Ultima confruntare directa a fost una memorabila, in finala acestui an de la Wimbledon, unde Djokovic s-a impus cu 13-12. Cei doi s-au intalnit in acest turneu de 3 ori pana acum ,de fiecare data Djokovic iesind invingator.

? 4. Date statistice

Novak Djokovic a fost extrem de autoritar in ultimul turneu disputat, 2.80  este un meci castigat de jucatorul sarb cu un handicap de -4.5 game-uri.
Novak Djokovic a castigat ultima confruntare directa, 1.40 e cota pentru ca sarbul sa se impuna in acest meci.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

?5. Novak Djokovic – Roger Federer cote pariuri

?6. Novak Djokovic – Roger Federer ponturi pariuri

Chiar daca acest meci promite mult spectacol, consider ca Novak Djokovic este mult mai bine pregatit din mai multe puncte de vedere, atat fizic, cat si psihic, urmand sa domine schimburile de mingi impotriva lui Roger Federer, elvetianul fiind mult mai predispus greselilor decat adversarul sau. Avand 3 victorii impotriva lui Federer in acest turneu, in care a pierdut un singur set, ma astept ca Djokovic sa obtina o noua victorie, calificandu-se astfel in semifinale.

Da click pe link-ul urmator pentru a vedea pariul meu de cota 2.10 propus la jocul D. Thiem - M. Berrettini

N. Djokovic - R. Federer
Pronostic: N. Djokovic -2.5 game-uriCota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here