Olanda caută prima finală la EURO după 36 de ani

Scris de Laur198510/07/2024

Miercuri, 10 iulie, de la ora 22:00 va avea loc a doua semifinală de la EURO 2024, una care aduce față în față echipele Olandei și Angliei. Două formații care s-au mai înfruntat de 22 de ori în istorie, bilanțul fiind unul extrem de echilibrat. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

În plus, pentru a onora cum se cuvine poziția de sponsor oficial al EURO 2024, Betano acordă MegaCote la toate meciurile turneului final indiferent de faza competiției. Vorbim aici de toate cele 51 de meciuri din competiție, partide care vor beneficia de cote mai mari cu până la 15%!

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builderpot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, cinci pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 10 iulie, am ales semifinala Olanda - Anglia de la EURO 2024 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe cinci piețe diferite de pariere pe același bilet. Extrem de îndrăgita metodă de pariere Bet Builder vine la EURO 2024 cu opțiuni noi, adaptate turneului final din Germania.

Olanda – Anglia (miercuri, 10 iulie, ora 22:00)

Se califică – Olanda (cota 2.05)
Total goluri – Peste 1.5 (cota 1.52)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.98)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.80)
Olanda șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.90)

Cota totală 13.00

Astfel, cu Bet Builder activatla meciul Olanda - Anglia de la EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 13.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 650,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Drumul Olandei până în semifinale

2-1 cu Polonia(Gakpo 29, Weghorst 83; Buksa 16)
0-0 cu Franța
2-3 cu Austria(Gakpo 47, Depay 75; Malenag 6, Schmid 59, Sabitzer 80)
3-0 cu România(Gakpo 20, Malen 83, 90+3)
2-1 cu Turcia(De Vrij 70, MertMüldürag 76; SametAkaydin 35)

Drumul Angliei până în semifinale

1-0 cu Serbia(Bellingham 13)
1-1 cu Danemarca(Kane 18; Hjulmand 34)
0-0 cu Slovenia
1-1 (2-1 după prelungiri) cu Slovacia(Bellingham 90+5, Kane 91; Schranz 25)
1-1 (5-3 la penalty) cu Elveția(Saka 80; Embolo 75)

Pentru Anglia este a doua semifinală consecutivă la Campionatul European, după ce la precedentul EURO a trecut de Danemarca (2-1) după prelungiri.  Bilanțul Angliei în semifinalele de EURO disputate până acum este de o victorie și două remize.

Olanda n-a mai ajuns într-o semifinală de Campionat European din 2004, când pierdea în fața Portugaliei, țara gazdă de atunci, cu 2-1. Batavii au o victorie și patru înfrângeri în semifinale la EURO, singura victorie în această fază a competiției fiind contra Germaniei Federale în 1988, când Olanda a câștigat titlul în finala cu URSS (2-0).

De 22 de ori s-au înfruntat până acum Olanda și Anglia. Batavii au obținut 7 victorii, englezii s-au impus de șase ori, iar alte nouă partide s-au încheiat la egalitate.

Anglia a câștigat patru din primele șapte meciuri directe, dar în ultimele 15 confruntări cu Olanda a mai obținut doar două victorii. Englezii au pierdut trei din ultimele patru meciuri directe.

La acest turneu final, Olanda a marcat cel puțin două goluri în patru din cele cinci meciuri disputate.

Anglia a remizat în patru din cele cinci meciuri de la EURO 2024, patru rezultate de egalitate înregistrate în ultimele patru jocuri ale Albionului. Trei din cele patru remize au fost de 1-1.

În ultimele două meciuri Anglia a revenit de la fiecare dată pe tabelă, după ce echipa adversă a deschis scorul.

Olanda a întors de două ori scorul la acest turneul final, întorcând rezultatul de la 0-1 în meciuriile cu Polonia și Turcia.

Câștigătoarea meciului dintre Olanda și Anglia va disputa finala EURO 2024 la Berlin, pe 14 iulie, cu învingătoarea meciului Spania – Franța.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor de la EURO 2024 în această perioadă, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European de Fotbal, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

KaizenGaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.

ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
sleepwalkR
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
30 din 44
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+944
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: