Olanda – Mexic ponturi pariuri 07.10.2020

Scris de CR707/10/2020

Johan Cruijff Arena gazduieste cu incepere de la ora 21:45 intalnirea dintre Olanda si Mexic. „Portocala mecanica” este favorita caselor de pariuri, insa eu voi miza pe goluri.

Tu ai gasit ceva de pariat la acest meci? Intra si vezi mai intai cum se prezinta cele doua echipe inaintea confruntarii de la Amsterdam.

⚽ 1. Olanda.

Acesta este ultimul test inaintea meciurilor cu Bosnia Herzegovina si Italia din Liga Natiunilor. Frank de Boer, noul antrenor al nationalei, a convocat 25 de jucatori pentru aceste 3 partide.

Vedetele gazdelor sunt fundasul Virgil Van Dijk, Wijnaldum, Frenkie de Jong, Ryan Babel si Memphis Depay. Nu au fost convocati jucatori cu „nume” precum Fosu-Mensah, De Ligt, Propper, Vilhena sau Leroy Fer.

Desi are in lot atacanti de superclasa (Depay, Babel, Promes, Luuk de Jong, Berghuis sau Bergwijn), se pare ca Frank De Boer va incepe cu un singur varf, preferat fiind tanarul Donyell Malen, jucatorul lui PSV Eindhoven.

Olanda Mexic Cote Pariuri 07102020

⚽ 2. Mexic.

Si-a programat doua meciuri amicale pentru aceasta perioada, mai intai cu Olanda, apoi cu Algeria pe 13 octombrie. Gerardo Martino a convocat pentru aceste actiuni 26 de jucatori.

Vedeta „aztecilor” este fara indoiala Raul Jimenez, atacantul lui Wolverhampton. Ca nume importante ii regasim pe Andres Guardado (Betis), Hector Herrera (Atletico Madrid) sau Jesus Manuel Corona (FC Porto).

Va juca cu cel mai bun 11 posibil deoarece nu are alt meci important in viitorul apropiat. Ia in calcul acest aspect daca esti in cautarea de ponturi pariuri azi. Dintre jucatorii importanti lipsesc portarul Ochoa (accidentat) si atacantul Lozano (probleme personale).

⚽ 3. Intalniri directe

Incepand cu anul 1988 Olanda si Mexic s-au intalnit de 5 ori. Toate confruntarile au fost cu GG si 3+. Mexic a castigat ultimul duel, 3-2 pe teren olandez!

⚽ 4. Olanda – Mexic echipe probabile:

Olanda (4-2-3-1): Cillessen – Veltman, Ake, Blind, Wijndal – Koopmeiners, De Roon – Bergwijn, Van de Beek, Babel – Malen.
Mexic (4-2-3-1): Gonzalez – Rodriguez, Araujo, Moreno, Arteaga – Alvarez, Herrera – Corona, Pizarro, Lainez – R. Jimenez.

⚽ 5. Olanda – Mexic cote pariuri

Olanda Mexic Cote Pariuri 0710

⚽ 6. Olanda – Mexic ponturi pariuri

Olanda – Mexic ponturi pariuri

Ma astept la un meci-spectacol, atat pentru ca este un meci amical cat si pentru faptul ca ambele echipe sunt adepte ale jocului ofensiv. Olanda este pe „hartie” echipa mai valoroasa, insa primul 11 va fi mult diferit de cel standard intrucat Frank de Boer va testa si multi jucatori ce nu fac parte din nucleul echipei.

Nu se pune problema ca gazdele sa nu marcheze, mai ales ca nu au facut-o in precedentul meci de pe teren propriu, cu Italia. Mexicul nu pune prea mult accent pe jocul defensiv, dovada faptul ca in 7 din ultimele 8 partide s-au marcat cel putin 3 goluri. Aztecii traverseaza si o forma excelenta, venind dupa o serie de 6 victorii, in care au marcat 18 goluri!
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Olanda – Mexic
Pronostic: 
Ambele echipe marcheaza
Cota: 
1.73 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: