Olanda – Scotia ponturi pariuri 02.06.2021

Scris de Radu Oprea02/06/2021

In Portugalia, pe Estadio Do Algarve din Sao Joao da Venda se confrunta Olanda si Scotia. Dau piept doua echipe bune si cred ca va iesi o partida pe cinste. In cele ce urmeaza vei gasi detalii despre ambele selectionate si un pronostic cu o cota destul de buna.

⚽1. Olanda

Merge la Campionatul European de fotbal 2020 unde va face parte din grupa C unde le mai gasim pe Austria, Macedonia de Nord si Ucraina. In prelimariile pentru Mondialul din 2022 este pe 2 in grupa G. A marcat in ultimele 7 jocuri si vine dupa 2 fara gol primit.

S-a impus in 4 din precedentele 5 dueluri, pasul gresit fiind o infrangere in Turcia. A pierdut doar una din ultimele 7 partide ce pe teren strain si pe 5 dintre ele le-a castigat. Am tinut cont de aceste rezultate si iti propun una dintre cele mai bune predictii pariuri sportive azi.

Cele mai importante absente sunt cele ale lui Virgil van Dijk, Ryan Babel si Kevin Strootman. Jasper Cillessen a iesit pozitiv la testul COVID-19 si nu va putea fi folosit intrucat este in izolare.

⚽2. Scotia

Si ea participa la EURO din aceasta vara unde va da piept in grupa D cu Croatia, Cehia si Anglia. Se afla pe locul al 2-lea in grupa F a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Qatar. A inscris in ultimele 3 confruntari, insa doar in cea mai recenta dintre ele nu a incasat gol.

Este neinvinsa in cele 3 dispute la care am facut referire, insa singura victorie a venit cu modesta selectionata din Insulele Feroe. Nu s-a impus in precedentele 3 deplasari si pe 2 le-a pierdut.

Ryan Gauld nu a fost convocat desi a avut un sezon bun in prima liga portugheza in tricoul lui Farense. O sa tin cont de absenta lui atunci cand iti voi oferi ponturi pariuri EURO 2021 din meciurile formatiei britanice.

⚽3. Intalniri directe

Au mai dat piept recent intr-un amical in 2017 care avut loc la Aberdeen. Olanda s-a impus atunci cu scorul de 1-0 printr-un gol marcat de Memphis Depay in minutul 40.

⚽4. Olanda – Scotia echipe probabile:

Olanda (4-3-3): Krul – Dumfries, S. de Vrij, M. de Ligt, Wijndal – F. de Jong, Wijnaldum, M. de Roon – Berghuis, Depay, Malen.
Scotia (3-4-3): D. Marshall – L. Cooper, Hanley, Tierney – S. O'Donnell, S. Armstrong, McTominay, A. Robertson – McGinn, C. Adams, R. Fraser.

⚽5. Olanda – Scotia cote pariuri

Pentru Olanda castiga la zero avem o cota de 2.57 la casa de pariuri Fortuna.
Aceeasi agentie online Fortuna ne ofera o cota de 1.96 daca mizam pe un gol marcat pana in minutul 27 de Olanda.

⚽6. Olanda – Scotia ponturi pariuri

Olanda – Scotia ponturi pariuri

Ambele formatii au aparari destul de bune si de aceea nu cred ca vom vedea mai multe de 4 reusite pe tabela de marcaj. Fiind un amical sunt sanse cam mici sa asistam la o remiza, cel mai probabil batavii urmand sa se impuna pentru ca sunt superiori.

Olanda nu a terminat la egalitate in ultimele 5 partide, ea castigand 4 dintre ele. In 3 dintre aceste dispute s-a inscris de cel mult 4 ori, una dintre exceptii fiind o victorie a ei cu 7-0 impotriva modestei Gibraltar, iar acest scenariu nu il vad sa se repete acum.

Scotia are o defensiva destul de bine pusa la punct si sunt sigur ca nu va incasa prea multe goluri in aceasta confruntare. In 3 din precedentele 5 dueluri avute a castigat ea sau adversara ei si s-a marcat de maxim 4 ori.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Olanda – Scotia
Pronostic: 
12 & sub 4,5 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: