Olanda – Turcia ponturi pariuri 07.09.2021

Scris de Radu Oprea07/09/2021

Johan Cruijff Arena din Amsterdam gazduieste meciul dintre Olanda si Turcia. Dau piept doua echipe bune si de aceea cred ca va iesi o partida frumoasa. Mai jos gasesti informatii despre ambele combatante si un pronostic cu o cota atractiva.

⚽1. Olanda

Este pe locul al 2-lea in grupa G si are 10 puncte dupa cele 5 runde parcurse. Are o ofensiva de calitate, aceasta avand 16 reusite, insa apararea a incasat 5 goluri si nu este cea mai exacta.

Are un singur esec in ultimele 10 dispute, cu Cehia, in optimile de la EURO 2021, iar in acest timp a obtinut nu mai putin de 7 victorii. Pe teren propriu a castigat precedentele 5 intalniri, deci este o forta acolo si Betano Romania o vede mare favorita acum.

Jasper Cillessen, Donny van de Beek, Patrick van Aanholt, Joel Veltman, Owen Wijndal, Luuk de Jong si Quincy Promes au ratat aceasta actiune a nationalei lor din diferite motive. Nu cred ca vreunul dintre ei este considerat a fi o mare pierdere.

⚽2. Turcia

Conduce clasamentul acestei grupe de calificare la Campionatul Mondial gratie celor 11 puncte adunate in 5 etape. Atacul nu este deloc rau, acesta inscriind de 15 ori, insa defensiva scartaie din moment ce a primit 7 goluri.

Vine dupa un succes cu Gibraltar si o remiza cu Muntenegru, dar inainte de asta avusese 3 infrangeri la rand, toate in grupele de la EURO. Victoria mai devreme mentionata e singura din ultimele 5 jocuri de pe teren strain, asadar sufera departe de casa.

Din informatiile pe care le detin nu exista absente importante. In lot sunt fotbalisti interesanti precum Burak Yilmaz, Zeki Celik, Yusuf Yazici, Caglar Soyuncu sau Hakan Calhanoglu.

⚽3. Intalniri directe

Cat de cat recent au mai dat piept de 3 ori, de fiecare data in preliminariile pentru EURO. A fost o remiza in Olanda, scor 1-1 si Turcia a castigat de 2 ori acasa, cu 3-0 si 4-2. Acest ultim scor s-a inregistrat in aceasta grupa, la sfarsitul lui martie, anul acesta.

⚽4. Olanda – Turcia echipe probabile:

Olanda (4-3-3): Bijlow – Dumfries, M. de Ligt, V. van Dijk, Blind – Wijnaldum, Gravenberch, Klaasen – Berghuis, Depay, Bergwijn.
Turcia (4-4-2): U. Cakir – Celik, Demiral, Soyuncu, R. Yilmaz – Dervisoglu, Yokuslu, Calhanoglu, C. Under – Yazici, K. Karaman.

⚽5. Olanda – Turcia cote pariuri

Casa de pariuri Betano iti ofera o cota de 1.82 daca mizezi pe Memphis Depay ca va marca.
Pentru un pariu pe minim 5 cartonase ai o cota de 2.02 la aceeasi agentie.

⚽6. Olanda – Turcia ponturi pariuri

Olanda – Turcia ponturi pariuri

Cele doua formatii se bat pentru sefia grupei si de aceea ma astept sa vedem un meci de care pe care. Ambele practica un fotbal ofensiv si in aparare sufera, iar eu cred ca vom vedea multe faze de poarta.

Olanda evolueaza pe teren propriu si cu siguranta va ataca. Sistemul de joc pe care il foloseste duce la multe centrari si suturi. Vor fi destule dintre acestea respinse si drept dovada in disputa de sambata cu Muntenegru a obtinut nu mai putin de 9 cornere.

Turcia are si ea jucatori dezechilibranti in avantposturi precum Yazici, Under sau Calhanoglu. In 4 din ultimele 5 dueluri ale ei au fost minim 10 lovituri de la coltul terenului si la fel a fost si in intalnirea avuta cu adversara de acum in acest an, la sfarsitul lunii martie.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Olanda – Turcia
Pronostic: 
total cornere peste 9,5
Cota: 
2.20 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: