Olympiakos – PSV ponturi pariuri 18.02.2021

Scris de Johnny17/02/2021

Stadio Georgios Karaiskáki din Pireu va fi joi seara gazda confruntarii dintre Olympiakos si PSV. Cele doua grupari se vor intalni de la ora 19:55 in mansa tur a 16-imilor de finala din Europa League.

⚽ 1. Olympiakos.

A ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce s-a clasat pe locul trei in grupele Ligii Campionilor. Le-a avut ca adversare pe Manchester City, Porto si Marseille. A adunat doar trei puncte, insa a devansat-o pe Marseille datorita prestatiei mai bune din meciurile directe.

Are o serie de sase partide consecutive de 3+, lucru ce trebuie luat in considerare daca vrei sa adaugi pe biletul zilei un pronostic pe goluri. Vine dupa un esec suferit in campionat pe terenul lui Panathinaikos. A avut in rest prestatii foarte bune, fiind lidera detasata in Super League.

Nu par a exista probleme mari de efectiv pentru acest duel. El-Arabi a fost tinut doar pe banca in ultimul meci de campionat, insa cu siguranta golgheterul echipei va juca acum inca din primul minut.

⚽ 2. PSV.

A avut in toamna sansa de a juca impotriva unei alte grupari elene. A intalnit-o atunci pe PAOK intr-o grupa din care au mai facut parte Granada si Omonia. A scos trei puncte din dubla cu PAOK, insa in Grecia a fost invinsa cu 1-4. A reusit totusi sa castige acea grupa.

Nu e intr-o forma prea buna si a castigat doar una din precedentele patru partide disputate. In precedentele trei deplasari oficiale a luat minim doua goluri. E clasata pe locul doi in Eredivisie, iar distanta fata de Ajax e deja de sase puncte.

Exista destul de multe probleme de efectiv in vederea acestei confruntari. Vor lipsi Gotze, Viergever, Maduepe, Gakpo, Ledezma si Romero, cu totii avand probleme de ordin medical.

⚽ 3. Olympiakos – PSV intalniri directe.

Cele doua formatii nu s-au mai intalnit decat intr-un amical jucat in 2018.

⚽ 4. Olympiakos – PSV echipe probabile.

Olympiakos (4-3-3): Sa – Androutsos, Semedo, Ba, Reabciuk – Silva, Camara, Bouchalakis – Vrousai, El-Arabi, Masouras.
PSG (4-4-2): Mvogo – Dumfries, Teze, Boscagli, Max – Sangare, Rosario, Thomas, Ihattaren – Zahavi, Malen.

⚽ 5. Olympiakos – PSV cote pariuri.

In aceasta saptamana pariurile pe Europa League le voi juca la Publicwin. La aceasta agentie avem cote foarte bune, inclusiv pe acest meci. Spre exemplu, un egal la pauza e cotat la 2.24.

⚽ 6. Olympiakos – PSV ponturi pariuri.

Olympiakos – PSV ponturi pariuri

Voi miza aici pe un pronostic pe care l-am gasit la Betano. Consider ca Olympiakos va avea un inceput mult mai bun de meci si va fi echipa care va deschide scorul. Aceasta dubla va fi una foarte echilibrata, astfel ca va conta mult prestatia de acasa. Elenii sunt constienti ca trebuie sa inceapa bine confruntarea de pe teren propriu si ma astept sa fie mai insistenti.

In general gazdele joaca foarte bine acasa si in acest sezon. Ele pot profita de multitudinea de absente din tabara lui PSV, care vine in Grecia cu probleme de efectiv. Pe langa asta, oaspetii au aratat si o forma defensiva foarte modesta, iar in precedentele patru partide oficiale au incasat in total sapte goluri.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Olympiakos – PSV
Pronostic: 
Olympiakos deschide scorul
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: