Osasuna – Getafe ponturi pariuri 03.04.2021

Scris de Johnny02/04/2021

Estadio El Sadar din Pamplona gazduieste sambata seara confruntarea dintre Osasuna si Getafe. Cele doua formatii se vor intalni intr-un meci din etapa a 29-a din La Liga. Acesta va incepe de la ora 19:30.

⚽ 1. Osasuna.

Vine dupa doua rezultate consecutive de 0-0. In aceste meciuri s-au vazut problemele pe care le are in compartimentul ofensiv. De altfel n-a reusit sa inscrie gol in patru din precedentele cinci runde. Unul dintre pronosticurile de azi mai riscante ar fi cel ca nu va reusi sa inscrie gol nici in acest duel.

Deocamdata ocupa pozitia a 13-a in ierarhie si are 30 de puncte. Inca putem spune ca ramane angrenata in lupta pentru salvarea de la retrogradare, distanta fata de ultimele trei locuri fiind de sapte puncte. Cert este ca in urmatoarea perioada trebuie neaparat sa-si ridice din nou nivelul jocului ofensiv.

Moncayola este suspendat, astfel ca la mijlocul terenului il vom vedea pe Brasanac. Jony si Roncaglia sunt accidentati si raman pe tusa, in timp ce Martinez si Perez sunt incerti.

⚽ 2. Getafe.

Vine la randul ei dupa doua rezultate de egalitate. A etalat in acest sezon un joc foarte asemanator cu cel al Osasunei. De altfel este pozitionata in clasament imediat in urma trupei din Pamplona, la un punct distanta. Prestatia echipei e sub asteptari si putina lume credea ca se va lupta in acest sezon pentru salvare.

Joaca foarte slab in deplasare, acolo unde are cinci esecuri consecutive. Departe de casa le-a invins doar pe Cadiz si Elche. Are la randul ei probleme ofensive si nici macar nu se apropie de o medie de un gol marcat pe meci. Trebuie mentionat ca are cea mai buna aparare dintre echipele aflate in jumatatea inferioara a ierarhiei.

Cabaco si Cucho ar fi singurii jucatori indisponibili. Ambii nu vor juca din cauza problemelor medicale.

⚽ 3. Osasuna – Getafe intalniri directe.

Getafe a avut castig de cauza in tur si s-a impus cu 1-0. In total in precedentele trei meciuri directe s-a marcat un singur gol.

⚽ 4. Osasuna – Getafe echipe probabile.

Osasuna (5-4-1): Herrera – Sanchez, U. Garcia, Zubiria, A. Hernandez, N. Vidal – R. Garcia, Sanjurjo, Brasanac, Barja – Calleri.
Getafe (4-2-3-1): Soria – Olivera, Chakla, Djene, D. Suarez – Arambarri, Alena – Cucurella, Kubo, Nyom – J. Mata.

⚽ 5. Osasuna – Getafe cote pariuri.

Pentru 0-1 goluri marcate in meci cota e de 2.11 la Superbet. La 2-6 goluri avem o cota de 1.67.

La meciul Osasuna – Getafe iti propun un pont care poate fi jucat inclusiv de cei care aplica diverse strategii la pariuri.

⚽ 6. Osasuna – Getafe ponturi pariuri.

Osasuna – Getafe ponturi pariuri

Voi miza in acest meci pe simplul fapt ca Getafe marcheaza. Cred ca oaspetii vor sparge in sfarsit seria de esecuri in deplasare si chiar ma astept sa-i vad capabili sa obtina un succes. Acestia n-au in fata o echipa prea puternica si cred ca vor practica un fotbal curajos in acest meci.

Getafe are cativa jucatori ofensivi buni si ma astept ca in acest final de sezon sa-si arate valoare deoarece echipa trebuie sa iasa din jumatatea inferioara a clasamentului. Osasuna practica un joc inchis, insa nu trebuie uitat ca a luat gol in noua din ultimele 11 partide jucate pe propria arena.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Osasuna – Getafe
Pronostic: 
Getafe marcheaza
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: