Osasuna – Real Madrid ponturi pariuri 09.01.2021

Scris de chiriladavid2509/01/2021

In ultimul joc al zilei de sambata din Spania, Osasuna va primii pe teren propriu vizita campioanei en-titre, Real Madrid. Meciul va avea loc pe Stadionul „El Sadar” din Pamplona si va incepe de la ora 22:00, urmand a conta pentru runda cu numarul 18 de La Liga. Meciul va fi transmis de programele DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookSport +.

⚽ 1. Osasuna.

E penultima clasata din La Liga, avand doar 14 puncte, fiind la 2 puncte in spatele Valenciei si a lui Elche. Are 3 victorii, 5 remize si 8 infrangeri pana acum, venind dupa o serie de 3 remize la rand, ultima, 1:1, in deplasare cu Real Sociedad.

A jucat in Cupa la jumatatea saptamanii, trecand de o formatie de Liga a 3-a, Olot, cu scorul de 3:0, cele 3 goluri fiind marcate de Oier, Budimir si Barja. Brasanac, Chimy Avila, Perez si Lucas Torro sunt accidentati si vor absenta si de la aceasta partida.

⚽ 2. Real Madrid.

Ocupa pozitia secunda in clasamentul din La Liga, avand 36 de puncte, cu 2 puncte mai putin decat Atletico Madrid. A facut 1 singur pas gresit in ultimele 5 runde, remizand la Elche, scor 1:1, castigand celalalte 4 partide, ultima fiind castigata cu scorul de 2:0, acasa, cu Celta Vigo.

Lucas Vasquez si Asensio au marcat cele doua goluri din partida cu Celta, un meci care a fost mai dificil decat o arata scorul final. Carvajal e incert pentru acest joc, in timp ce Rodrygo e accidentat.

⚽ 3. Intalniri directe

5 victorii la rand are Real Madrid in fata acestui adversar, castigand ambele partide din sezonul precedent, 2:0 pe Santiago Bernabeu si 4:1 in deplasare la Pamplona.

⚽ 4. Osasuna – Real Madrid echipe probabile:

Osasuna (4-1-4-1): Sergio Herrera; Juan Cruz, David Garcia, Aridane, Nacho Vidal; Moncayola; Ruben Garcia, Inigo Perez, Oier, Roberto Torres; Calleri.
Real Madrid (4-3-3): Courtois; Mendy, Sergio Ramos, Varane, Nacho; Kroos, Casemiro, Modric; Asensio, Benzema, Lucas Vazquez.

⚽ 5. Osasuna – Real Madrid cote pariuri

Superbet, cea mai buna casa de pariuri online, ofera cea mai mare cota la victorie pentru Real Madrid, pariul pentru victorie putand fi combinat cu goluri, pentru 2 & 2+ cota fiind de 1.71.

Un alt pariu intersant e cel pe victorie Real Madrid si oaspetii marcheaza primii, la o cota de 1.64.

⚽ 6. Osasuna – Real Madrid ponturi pariuri

Osasuna – Real Madrid ponturi pariuri

Merg pe victoria lui Real Madrid, care dupa ce doar a remizat in precedentul meci din deplasare, are nevoie clara de victorie, rivala la titlu, Atletico Madrid, avand meci acasa cu Bilbao, fiind deja la 2 puncte departare si cu 2 meciuri mai putin disputate.

Asadar, nu e loc de un alt pas gresit pentru Real Madrid, nu cu o formatie mica, Osasuna nefiind deloc o formatie de speriat, acestia avand o medie de sub 1 gol marcat/meci, venind dupa 3 remize la rand, ultimul succes al acestora venind in octombrie, 1:0, acasa cu Bilbao.

Zidane sta destul de bine in ceea ce priveste lotul pe care il are la dispozitie pentru acest joc, drept urmare victoria Realului ar trebui sa fie una sigura.
Osasuna – Real Madrid
Pronostic: 
victorie Real Madrid
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
15 din 23
PROCENTAJ
65%
UNITĂȚI
+430
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: