Osasuna – Sevilla ponturi pariuri 22.02.2021

Scris de Andrei-Chirita22/02/2021

Batalia pentru primele pozitii din La Liga continua si in ultima partida din cadrul rundei cu numarul 24. La Pamplona ne asteapta o partida interesanta intre Osasuna si Sevilla, fiind doua dintre cele mai in forma echipe din ultima perioada. Partida isi are start-ul de la ora 22:00.

Poti gasi in avancronica de mai jos o cota de 1,60 pe care am plasat-o la piata de goluri si in care imi pun toata increderea la jocul din aceasta seara.

⚽ 1. Osasuna

Trupa lui Arrasate reuseste sa se diferentiaza de restul formatiilor din a doua jumatate a clasamentului, ajungand sa aiba o constanta pozitiva in rezultate. Osasuna se bucura de locul 13 ocupat in acest moment cu 25 de puncte, si desi o despart doar 4 puncte de zona rosie, acest lucru se poate schimba in urmatoarea perioada.

Se afla pe un trend ascendent, castigand 3 din ultimele 4 confruntari, si venind chiar dupa 2 succese consecutive care vor conta decisiv la moralul echipei.

A invins-o cu 2-1 pe Eibar pe teren propriu, dar si pe Levante, scor 1-0, formatie ce se afla in lupta pentru UEL. Desi nu a excelat in vreun fel in acest partide, a stiut sa gestioneze ocaziile pe care le-a avut, iar in aparare, sansa a fost de partea ei.

Chimy Avila, Cruz, Garcia, Jony, Roncaglia si Ruben continua sa fie accidentati si vor lipsi de la partida contra castigatoareai de UEL.

⚽ 2. Sevilla

Dupa infrangerea cu Atletico de la jumatatea lunii ianuarie, Sevilla a cunoscut o perioada extrem de buna pe frontul intern din Spania. Locul 4 detinut in acest moment cu 45 de puncte este datorat celor 5 victorii consecutive obtinute de trupa lui Lopetegui in aceasta perioada, dar si un loc in finala Cupei Spaniei dupa 2-0 impotriva Barcelonei in penultimul act al competitiei.

Se afla la 10 puncte de liderul Atletico insa si cu un meci mai putin disputat. Poate profita de problemele madrilenilor si sa se apropie si mai mult de prima pozitie insa vom vedea daca Sevilla va aborda la fel de serios aceasta confruntare.

Nu le-a dat nicio sansa formatiilor ca Eibar, Getafe sau Huesca, ne mai primind gol de 4 etape incoace. Moralul formatiei lui Lopetegui a fost putin zdruncinat dupa infrangerea din UCL cu Dortmund (2-3), avand nevoie de o remontada inaintea jocului de campionat.

Argentinienii Acuna si Ocampos sunt absentii oaspetilor pentru confruntarea de pe Estadio El Sadar din Pamplona.

⚽ 3. Intalniri directe

Victorie simpla pentru Sevilla in partida tur contra celor de la Osasuna, reusind sa o invinga cu scorul de 1-0. Ultimul joc direct de la Pamplona ne-a adus o remiza cu goluri, Osasuna reusind sa plece neinvinsa dupa un rezultat de 1-1 impotriva alb-rosilor.

⚽ 4. Osasuna – Sevilla echipe probabile

Osasuna (4-2-3-1): Herrera – Cruz, Garcia, Aridane, Vidal – Torro, Perez, Garcia, Moncayola, Torres – Calleri

Sevilla (4-3-3): Bono – Vidal, Gomez, Diego Carlos, Rekik – Torres, Gudelj, Rakitic – Gomez, de Jong, El Haddadi

⚽ 5. Osasuna – Sevilla cote pariuri

Te invit sa pariezi la 888Sport unde bookmakerii ne-au pregatit o cota de 2.00 pentru un gol marcat in prima jumatate de ora a jocului de la Pamplona.

⚽ 6. Osasuna – Sevilla ponturi pariuri

Osasuna – Sevilla ponturi pariuri

Nu stim cat de afectata este formatia lui Lopetegui in acest moment, insa cred ca infrangerea cu Dortmund din UCL poate avea repercursiuni si in campionat.
Osasuna este formatia pe care Sevilla poate nu si-ar fi dorit sa o intalneasca in acest moment. Nu are cel mai stralucit lot, dar reuseste sa lege rezultate pozitive, iar abordarea trupei lui Arrasate cu siguranta va fi aceeasi si in aceasta seara.
Sevilla este nevoita sa uite episodul din UCL si sa aiba o reprezentatie solida la Pamplona unde a avut destul de multe probleme in ultima perioada.
Chiar daca a incasat un singur gol in ultimele 5 jocuri, cred ca Sevilla poate avea un moment de slabiciune in aceasta deplasare, si astfel sa profitam de o cota excelenta pentru un gol marcat de formatia gazda.
Osasuna – Sevilla
Pronostic: 
Osasuna marcheaza
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: