Osnabruck – Regensburg ponturi pariuri 29.05.2020

Scris de Andrei-Chirita28/05/2020

Pe Stadion an der Bremer Bruck ne asteapta un meci de zona de mijloc a clasamentului unde Osnabruck si Regensburg vor sa se indeparteze pe cat se poate de subsolul Bundesligii 2. De la ora 19:30 cele doua se vor confrunta intr-o partida ce este de asteptat sa nu ne ofere un spectacol la fel de incantator ca in partida tur.

Osnabruck-Regensburg-29052020-cote

1. Osnabruck

Gazdele vin din esalonul 3 din Germania unde s-au descurcat foarte bine insa in acest sezon, lucrurile merg destul de greu pentru Osnabruck care are mult de tras pentru a primi un nou bilet in Bundesliga 2.

Echipa lui Thioune se afla pe locul 12 cu 33 de puncte, la o distanta de 5 fata de zona rosie, o distanta relativ mica, dar pe care spera sa o faca din ce in ce mai mare dupa urmatoarele etape.

5.45 este cota la X/X.

Revenirea din pandemie nu a fost cu succes pentru Osnabruck care a pierdut contra celor de la Hannover, scor 2-4, insa ultima etapa a adus succesul mult asteptat de gazdele din aceasta seara, chiar pe terenul lui Furth, scor 2-0.

2. Regensburg

Alb-rosii condusi de bosniacul Selimbegovic au primit vestea opriri campionatului datorita pandemiei intr-o situatie deloc pozitiva conform rezultatelor din martie, insa acest lucru nu i-a ajutat prea mult la revenirea din aceasta pauza.

2.25 este cota la 1-2 goluri marcate in meci.

Locul 10 pentru Regensburg cu 35 de puncte, o distanta relativ asemanatoare cu combatanta sa din aceasta seara.

Regensburg nu a reusit sa bifeze vreun succes pana in acest moment, bifand doar doua egaluri contra celor de la Sandhausen si Nurnberg, insa jocul a lasat mult de dorit, mai ales in deplasare unde se simt problemele de constructie la mijlocul terenului.

3. Intalniri directe

Pe data de 1 noiembrie 2019, cele doua formatii se intalneau pe Arena Regensburg unde realizau unul din cele mai spectaculoase partide ale sezonului. Cu o audienta de 10.000 de spectatori, cele doua echipe au incheiat la egalitate, scor 3-3, la capatul unei reveniri spectaculoase a celor de la Osnabruck de la 1-3.

4. Osnabruck – Regensburg echipe probabile

Osnabruck (4-2-3-1): Schuhen – Hertner, Rapp, Dumic, Bader – Schnellhardt, Palsson – Manu, Honsak, Kempe – Dursun

Regensburg (4-3-3): Burchert – Meyerhofer, Jaeckel, Caligiuri, Wittek – Green, Seguin, Tillman – Hrgota, Kallevik Nielsen, Leweling

5. Osnabruck – Regensburg cote pariuri

Osnabruck Regensburg Cote Pariuri

6. Osnabruck – Regensburg ponturi pariuri

Osnabruck – Regensburg ponturi pariuri

Pare greu de crezut cum s-au schimbat lucrurile de la meciul din tur si faptul ca nu mai este atat de relevant in privinta anticiparii unui pronostic in aceasta seara.
Lucrurile nu prea merg de partea niciuneia dintre formatii, fiind de cele mai multe ori la mana norocului pentru a izbuti victoria. Ocazii de gol foarte putine, insa cu o rata de eficienta destul de ridicata atat de partea lui Osnabruck cat si a alb-rosilor de la Regensburg.
Ma astept la o impartire de puncte in aceasta seara, mizand pe un rezultat pozitiv cel putin pentru Osnabruck, dar si pe cel mult 3 goluri inscrise. Prea multe reusite in ultimele runde, iar la felul cum se prezinta graficul de “peste 3,5 goluri per meci” putin probabil ca borna sa se depaseasca si in aceasta seara.
Osnabruck – Regensburg
Pronostic: 
1X&0-3 goluri
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: