Ostersunds – Norrkoping ponturi pariuri 14.07.2019

0

Duel echilibrat avem duminica in Allsvenskan, acolo unde Ostersunds da piept cu Norrkoping. Tocmai de aceea nu ma hazardez cu un pariu pe rezultat final si am ales piata de goluri. Partida va incepe la ora 16.00. Vezi mai jos predictia mea si argumentele.

Ostersunds-Norrkoping-14072019

⚽ 1. Ostersunds

Nu face un sezon rau dar nici nu exceleaza. O gasim in zona de mijloc a clasamentului. Vine dupa trei remize consecutive in campionat, dintre care doua pe teren propriu. Forma de moment nu este chiar una care sa o recomande, pentru ca are acum o serie negativa de opt etape fara succes.

Ostersunds este totusi greu de batut acasa, acolo unde a pierdut o singura data in Allsvenskan. Atacul pare fi punctul slab, unul dintre cele mai modeste din competitie. Jerell Sellars este accidentat, in timp ce Simon Kroon a revenit la antrenamente, dar ramane incert.

⚽ 2. Norrkoping

Pot spune ca a facut un sezon modest si o gasim acum abia pe locul sase in Allsvenskan. Vaoarea lotului o obliga la mai mult si tinteste podiumul. Pare sa isi fi mai revenit si a castigat 4 din ultimele 5 meciuri jucate.

Norrkoping vine dupa succesul cu St. Patrik's din Europa League (2-0). Conform Ifknorrkoping.se, Alexander Jacobsen a revenit la antrenamente. Ramane de vazut daca va intra din primul minut.

⚽ 3. Intalniri directe

Per total, Norrkoping domina bilantul. Tot ea a castigat si cele mai recente doua dispute, cele din campionatul trecut.

⚽ 4. Date statistice

  • Ostersunds a remizat in ultimele 3 meciuri. 3.30 este cota la X final.
  • Ultimele 4 dispute directe au avut minim 2 reusite pe tabela. 1.30 este cota la peste 1.5 goluri.
  • 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Ostersunds au fost GG. 1.70 este cota la ambele marcheaza.

⚽ 6. Ostersunds – Norrkoping ponturi pariuri

Eu astept aici un duel destul de spectaculos si cred ca putem vedea minim doua reusite pe tabela de scor. Norrkping a marcat mult in ultimul timp, Ostersunds joaca si ea tare acasa, asa ca sunt premise de goluri.

Statistica ne arata ca 8 din ultimele 9 jocuri de campionat pentru gazde s-au incadrat in pariul de mai jos. La fel si 8 din anterioarele 9 partide jucate de oaspeti.

De asemenea, cinci reusite mi se pare multe, mai ales ca Ostersund nu este chiar o trupa care sa faca spectacol pe atac, iar Norrkoping vine dupa o deplasare obositoare in Europa League.

Bmg
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 51.8%
Castigate: 29/56

Ostersunds - Norrkoping
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+587.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here