Crystal Palace – Burnley ponturi pariuri 13.02.2021

Scris de Jimmy812/02/2021

Crystal Palace – Burnley se joaca sambata, pe Selhurst Park, incepand cu ora 17:00. Va reusi formatia vizitatoare sa ia cele 3 puncte esentiale in lupta pentru ramanerea in Premier League? Vezi mai jos cateva informatii referitoare la aceasta confruntare, dar si un pont cu o cota foarte buna.

⚽1. Crystal Palace

Are foarte mari probleme de efectiv; nu mai putin de 10 jucatori importanti sunt indisponibili sau pusi sub semnul intrebarii; printre acestia ii regasim pe Schlupp, McArthur, Tomkins, Hennessey, McCarthy, dar si pe principalul marcator al echipei si cel mai bine cotat jucator, Wilfried Zaha. Atacantul din Coasta de Fildes NU a evoluat in runda precedenta.

Atacantul francez adus in aceasta pauza de iarna de la Mainz, Jean-Philippe Mateta, si-a facut debutul in etapa trecuta (a fost titular; a jucat circa 64 de minute). Sunt sanse foarte mari ca acesta sa inceapa inca din primul minut si confruntarea de sambata.

A suferit destul de mult in defensiva in ultimele jocuri; in precedentele 5 partide jucate a incasat in total 10 goluri.

⚽2. Burnley

Nu traverseaza o perioada foarte buna; la mijlocul acestei saptamani a fost eliminata din FA Cup (0-2 cu divizionara secunda Bournemouth), ajungand astfel la 4 meciuri consecutive fara victorie in toate competitiile (3 infrangeri si 1 rezultat de egalitate). De precizat faptul ca Sean Dyche a menajat mai multi jucatori de baza in vederea acestui meci.

Absentii din ultimele jocuri din cauza accidentarilor, Robbie Brady, Josh Brownhill, Charlie Taylor si Chris Wood, sunt incerti pentru partida de sambata.

Este prima echipa aflata deasupra liniei retrogradarii, avand un avans de 8 puncte fata de echipa clasata pe ultimul loc retrogradabil.

⚽3. Intalniri directe

Ultimele 2 confruntari directe au fost castigate de Burnley; ambele victorii au fost inregistrate cu scorul de 1-0.

NU s-a inregistrat vreun rezultat de egalitate in precedentele 10 dispute directe.

⚽4. Crystal Palace – Burnley echipe probabile:

Crystal Palace (4-4-2): Guaita – Clyne, Kouyate, Cahill, van Aanholt – Eze, Milivojevic, Riedewald, Townsend – Ayew, Mateta.
Burnley (4-4-2): Pope – Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters – Gudmundsson, Westwood, Cork, McNeil – Barnes, Rodriguez.

⚽5. Crystal Palace – Burnley cote pariuri

La pronosticuri azi total cartonase Crystal Palace peste 1.5 si total cartonase Burnley peste 1.5 se dau cotele 2.30, respectiv 1.90.

Pentru numar penalty-uri in meci peste 0.5 se da cota 3.20 la Winmasters. Iti recomand sa citesti articolul Pareri Winmasters daca vrei sa afli ce spun alti pariori despre aceasta agentie.

⚽6. Crystal Palace – Burnley ponturi pariuri

Crystal Palace – Burnley ponturi pariuri

Chiar daca Burnley are un avans de 8 puncte fata de echipa clasata pe ultimul loc retrogradabil, mai sunt multe etape de jucat si orice se poate intampla, fiind vorba totusi de Premier League. De aceea, formatia vizitatoare este obligata sa obtina un rezultat pozitiv din partida de sambata. Si misiunea ii este oarecum facilitata de absentele numeroase din tabara gazdelor, cel putin 10 jucatori de baza avand sanse foarte mari sa nu evolueze.
Daca este sa luam in considerare si ultimele 2 intalniri directe (2 victorii obtinute de Burnley cu 1-0), atunci sansele ca formatia pregatita de Sean Dyche sa obtina un rezultat pozitiv cresc considerabil.
Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Crystal Palace – Burnley
Pronostic: 
V2
Cota: 
2.30

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: