Florida – Carolina ponturi pariuri 22.05.2023

Scris de Andrei Cinculescu22/05/2023
1
2.37
X
4.00
2
2.57
Florida Panthers
Carolina Hurricanes
COTA PONT
1.60

Avem disputa cu numarul 3 din seria dintre Florida Panthers - Carolina Hurricanes. In acest articol iti sunt prezentate informatii despre cele doua protagoniste, cat si un pont in cota 1.60!

Florida Panthers

  • Surprinzător, Florida Panthers a reusit sa se impuna si in a 2-a confruntare din seria de semi-finala, scor 1-2, dupa Over-Time. Pentru aceasta a punctat Barkov si Tkachuk.
  • Un rezultat minicos, asta daca luam in considerare cele 26 de suturi incadrate spre spatiul portii, in comparatie cu cele 38 trimise de Carolina. Cum spuneam si in articolul precent, Florida are un atac destul de bun.
  • In sezonul regulat a inregistrat o medie de peste 3,50 goluri inscrise per meci, in timp ce defensiva este surprinsa in putin peste 3,30 randuri. Nu au fost raportate probleme importante de lot pentru acest joc. 

Carolina Hurricanes

  • In urma celor doua esecuri suferite pana acum in serie, sansele "uraganelor" de a se califca in finala NHL sunt destul de mici, spre nule as putea spune. 
  • Desi prezinta linii ofensive destul de solide, avand o medie de peste 3,20 goluri inscrise in sezonul regulat, in ultimele 3 jocuri din play-off, aceasta a punctat in doar 6 randuri.
  • Si asta in conditiile in care Panthers nu detine nici pe departe o zona defensiva solida. Ca tot vorbeam de aparare, Hurricanes permite sub 2,65 goluri per meci. Nici ea nu a raportat noi accidentari in randul jucatorilor.

Intalniri directe

In ultimele doua sezoane din NHL, cele doua formatii s-au intalnit in 10 randuri, incluzand aici si cele doua dispute din seria curenta. Florida a reusit sa se impuna in 6 randuri, in timp ce Hurricanes a iesit invingatoare in 4 dintre aceste dispute. 

Cote pariuri

Va recomand sa plasati bet-ul de mai jos la Betano, deoarece aici am gasit cea mai mare cota de pe piata. De asemenea, aveti multe alte linii de pariere foarte interesante. 

Florida Panthers – Carolina Hurricanes ponturi pariuri

La disputa cu numarul 3, eu am ales sa merg pe linia de sub 6,5 goluri marcate. Asa cum am precizat si in articolul precedent, niciuna dintre formatii nu isi permite sa se avante in atac.

Drept dovada, ambele partide de pana acum s-au incheiat cu un total de maxim 5 modificari de tabela. Carolina este intr-o situatie foarte dificila, pierzand la limita ambele dispute.

In cazul unui nou esec, sansele acesteia de a accede in finala NHL sunt aproape nule. Ma astept sa vedem un joc de lupta, in care diferenta o vor face liniile defensive. In mod normal, selectia propusa ar trebui sa fie castigatoare fara probleme.
Florida Panthers – Carolina Hurricanes
Pronostic: 
Sub 6,5 goluri (Inclusiv prelungiri)
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: